Thermanently yours
Bildet inngår i albumet Dekknostalgi -
Utstyr
  • Canon 20 D
  • Canon Zoom lens EF 70-200mm 1/4 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger426
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162742} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Igjen et godt bilde i denne genren John-Tore. Dette begynner du å få taket på.

Dette er ikke noe kritikk på bildet ditt, men heller en idè jeg kom på:
Det er en liten ting som kunne tilført bidlet noe litt ekstra her i form av en spiker som står midt i et dekk. Det hadde tilført det lille ekstra som vi altid vil ha. Bare en liten utfordring til deg neste gang tar bilder av dekkene.

Ellers et meget severdig bilde dette her !

Svenn
Hans-Petter L.
Brrr... Skulle tro du også kunne få enda mer ut av motivet ved å gå nærmere.

mvh
hpl
Inger Anne Maritsdotter V.
Absolutt severdig ! !

Fine former, du kunne med fordel gått enda nærmere, enig i Svenn`s kommentar.

Inger Anne
Odd Tore S.
Mange har levd et langt liv, noen har også hatt en trist skjebne. Lurer på om noen av disse var årsak til ulykker gr. vannplaning? I alle fall gode kandidater.
I motsetning til de andre kommentatorene synes jeg at du skulle gått litt lenger vekk, slik at du ikke hadde kuttet toppen av dekket i øvre kant. Retningen på dette gjør det mer naturlig å avslutte med det enn med et av de foran slik jeg ser det.
Odd Tore
Torbjørn K.
Jeg liker dybden diagonalene i dette bildet lager. Kreativ og spennende serie du lager. Flere ulike synspunkt på kameravinkel her, jeg tror jeg ville hatt samme avstand, men en lavere kameravinkel mer mot høyre for å fremheve dybden enda mer. Fin blåtone og bra med detaljer i dekkene.

Torbjørn
Oddvar B.
Man skal jo være ærlig her; utslitte dekk tilfører meg lite nostalgi med mindre de har sittet på egen bil. Liker forsåvidt formene og rimfrosten hever bildet litt, et spennende skue blir det likevel ikke (for meg).
John-Tore G.
Tusen takk for kommentarer. Ja her spriker meningene og det synes jeg er ekstra flott! Odd Tore: Det skulle ikke forundre meg heller mht vannplaning. Disse dekkene ligger forøvrig pent oppstablet ved fjæra her, og skal brukes til bølgedempere. I slike motiver som dette blir det jo selvfølgelig fokus på linjer, diagonaler, DOF og utsnitt også. Jeg synes selv at dette er spennende motiver og oppdager selv hvor uendelig mange ulike måter man kan løse dette på, selv om det ''bare'' er noen oppstablede dekk! Kan ikke dette være like spennende som blomstermacro og solnedganger? Jeg synes i alle fall det.
mvh John-Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu