Leik i landskap
Dette er nesten like mye et landskapsbilde som et bilde fra tiurleiken.
Tok dette da jeg selv aldri har sett spillende tiur med snødekte fjell som bakgrunn. Synes det ga en god villmarksfølelse, og tilførte orginalitet.
Bildet inngår i albumet - Norske fugler - - Bilder av arter som finnes i naturen rundt meg her i Namdalen.

De aller fleste av bildene er også tatt i mitt nærområde.
Utstyr
  • Nikon D-70
  • Nikkor 70 - 210 mm, f 4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger848
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_137358} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Vegard L.

Du har rett i at snødekte fjell tilførte orginalitet, men tiuren forsvinner litt i vegitasjonen. Skarphet mv er det ikke noe å si på. Bildet kommer ikke opp på høyde med de andre bildene du har lagt ut i det siste, men andre har kanskje en annen mening.
mvh Vegard
Kjartan T.

Takk Vegard for tilbakemelding. Mange som er inne å kikker her uten å si sin mening så det er godt å høre noe. Kanskje blir det litt for mye å forholde seg til i dette bildet. Mye lyng og skog på plassen, og du har rett i at fuglen forsvinner litt i landskapet.

Morsomt hvis flere kan si hva de tenker når de ser på dette bildet... Fyr løs!
Jan Fredrik I.

Mine første tanker går i retning av en del malerier min morfar malte en gang i tiden.
Synes du får formidlet Stemning på en fin og som tidligere nevnt litt malerisk måte selvom lyset ikke er så magisk som på et par av de andre Tiurbildene.
Jeg synes komposisjonen lider litt av for dominerende forgrunn fra midten og mot høyre ellers utrolig flott dybde med fjella langt der bak. Tror også bildet gjør seg bedre i litt stort print med egnet ramme enn her på dotten.
Likte dette godt Kjartan.

Mvh

Jan Fredrik
Morten W.

Det er riktig at fuglen forsvinner. Men det er ikke mange av oss fuglegale her på dotten som ikke hadde tatt dette bildet!
Jonas L.

Stas!
Har selv heller aldri sett et bilde av spillende tiur foran snødekt fjell, så derfor synes jeg dette var meget severdig og spennende.
At litt vel mange elementer slåss om oppmerksomhet får så være. Dette likte jeg godt!

mvh JL
Arnstein S.

Et fint bilde, men jeg er også enig i at tiuren, som er hovedmotivet etter min mening, blir litt for skjult. Jeg hadde ikke nølt med å tatt dette bildet jeg heller, men du har mange bilder jeg liker mye bedre enn dette, Kjartan! Stå på!

Mvh Arnstein
Kjell G.

Flott bilde, synes jeg. Selvfølgelig er det alle mulige detaljer som konkurrerer med hovedmotivet - tiuren. Sånn sett er det vel en del å si om bildet som sådant. Men det er en kjempeflott miljøskilding: Skogens konge blant fugler midt i sitt vakre rike.

mvh kjellg
Jan-Eilert P.

Nei! Jeg syns dette var ganske skuffende til å komme fra deg Kjartan. Ideen er ikke gæli (Tiur med fjella i bakgrunnen), men det krever i tilfelle mye mindre blender. Syns ingenting om at fjella er uskarpa dersom de er noe av hensikten. Jeg syns også tiuren er for borte til å være et godt fuglebilde. Altså: Dette faller mellom to stoler og er etter min mening skuffende til å komme fra deg.

Jan-Eilert
Kjartan T.

Takk til alle som har vært inne å kommentert bilde, mens jeg har vært på leik :)
Ole Martin D.

Hallo Kjartan.

Alt kunne ha vært tettere og du kunne ha ''forhøstet'' forgrunnen men for meg er dette bildet mye bedre en mange tette biler som ligger ute på dotten.
Dette er slik vi få heldige kan oppleve vårens storslåtte natur.
Topp!

Ole M
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu