En blå drøm
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger342
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_280320} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
øyvind e.
Hei Odd Tore.
Det er slike bilder jeg skulle ønske jeg kunne ta.
Fantastisk flott.
Hilsen
Øyvind Erga
Aase B.
Hei!
Dette var bare nydeleg å sjå på!!
Takk for at du la det ut.

Mvh Aase Berge
Rolf J.
Herlige blåtoner, godt å se på.
Liker måten blåfargen fyller hele bildeflaten ned til venstre.
Bilde og tittel passer godt sammen, det hele har et drømmeaktig preg.
Har ingen konstruktive kommentarer eller forslag til forbedring.

Rolf
Steinulf L.
Svært vakkert. Fin utnyttelse av skarphetsplan og fargetema. En macro med særpreg som jeg finner lite å sette fingeren på.
Ketil K.
Her ble det blå i forgrunnen for dominerende for min del, og jeg savner noe mer kontrasterende farge i bakgrunnen (grønt/gult/rødt). Klokkemotivet blir også litt enkelt. Her burde du forsøkt mer forsterkning eller motsetning i linjer. Hadde blomsten som lager blåskjæret vært noe markert i linjene tror jeg ellers bildet hadde vunnet på det.
Anne-Lise S.
Drømmende og sàrt. Minner fra en sommer.... Synes blåtonene som avtar oppover og går over i den gylne brunlige fargen er vakker, og effekten av den gir en følelse av å gli inn i og bakover i bildet.

Anne-LIse
Tove H.
En drøm av et bilde! Så flotte blåklokkeblå toner og så var og fin stemning. Ikke noe å kritisere, bare nyter det...
Mvh Tove
Jan R O.
Ble for mye blått i forgrunnen og jeg synes forskjellen i skarphet mellom de to blåklokkene ble for små. Blåklokka i forgrunnen var ikke så veldig skarp, samt at den plages av noe som ser ut som støy(?). Også for liten kontrast til bakgrunnen. Synes også det var uheldig at blåklokkenes plassering gjør at det ser ut som en veldig lang blåklokke. Kan dessverre ikke komme med noe positivt her.
Lars-Anders M.
Helt topp. Kan ikke si mer.
Odd Tore S.
Takk for ærlige kommentarer med nokså sprikende meninger!
Jeg setter pris både på tilbakemeldinger om den opplevelsen noen av dere hadde ved å se på bildet, og på de konkrete innvendinger andre som ikke fikk samme type opplevelse kommer med om motiv og utførelse.
Fra min side er det et første forsøk på å virkeliggjøre et inntrykk som jeg har sett for meg i mitt indre ganske lenge. Derfor tittelen.
Scenariet var tre blåklokker omtrent på linje, begynnende høstfarger, sterk vind i kast, blå himmel med jagende skyer og håndholdt kamera. Ikke særlig ideelt, men det var muligheten denne høsten.
Jeg er enig i noe av kritikken, men ikke all. Det jeg er enig med er naturligvis det som er i samsvar med mitt indre bilde av dette motivet.
I stedet for å konkretisere dette lar jeg det ligge til litt senere og tar gjerne imot flere opplevelser og kritiske innspill som da ikke vil være påvirket av mine meninger.
Odd Tore
Kjell Sigurd S.
Ikke lett denne. Liker sløret men det blir kanskje i overkant, eller kanskje i underkant. Mer ville tilføre med diffus gjengivelse og styrke det drømmeaktige uttrykket. Alternativt kunne gjerne noe av høyre klokke tittet frem fra sløret for å skape dybde. Liker bildet men som du forstår så kaver jeg litt med å bli helt enig med meg selv.

Kjell S
Inger Anne Maritsdotter V.
Det er utvilsomt vakkert, men er også litt enig i KSS sin siste kommentar her.

Inger Anne
Øyvind A.
Jeg synes det blir for mye intetsigende blå flate. Det hadde fungert bedre med noe mer nyanser og/eller kontrastfarger for å friske opp.

Den fremre klokka faller dessuten mellom to stoler: Den er for uskarp til å være skarp, og for skarp til å være uskarp. Det irriterer en smule.

Ø.
Odd Tore S.
Takk for flere ærlige innspill!
Jeg er enig i at
- det ble for massivt blått (blå ''kladd'') / for lite nyanser
- skarpheten på fremre klokke skulle vært bedre, spesielt kantskarpheten
- en klokke hadde vært nok
Jeg synes ikke at det burde vært mer kraftige kontrastfarger, kunne tenkt meg ganske mørk bakgrunn eller naturlig høstfarget gress (varmt brungult).
Støy???
Jeg får jobbe videre med dette til neste år.
Men på Hyllun, Hallingskarvet ca. 1500 moh, blomstrer blåklokkene fortsatt, selv om de har blitt litt rynkete i kronbladene.
Odd Tore
Nils G.
Jeg er også enig i det du selv er enig i bortsett fra et punkt, 2 klokker synes jeg er helt bra. Linjeføringen av dem burde kanskje ha vært noe anderledes slik at den fremre ikke fortsetter linjene fra den bakre.

Nils
Sissel N.
Herlig følelse i bildet! Praktfullt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu