Bildet inngår i albumet Drar'n helt ut... - ...med PS som verktøy...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-09-26 00:01:45
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger534
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_106802} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Hilde J.

Fornøyd med skogen - belysningen og gløden rundt de transparente hestene. Mer usikker på hestene selv - passer de inn? Burde de ha vært tydeligere? Skulle de hatt en annen farge? I det hele tatt - er spent på om noen har noe å tilføye her. Mangler også en god tittel - alt jeg kom opp med ble egentlig enda mer klisjé enn bildet selv.
Avsluttet .

Enormt fin farge på skogen. Kva innstillingar på kamera/PS har du brukt for å få den fargen/lyset?

Definitivt best utan hestane...
Frank J.

Dette bildet likte jeg, fargene,lyset og gløden, nyderlig.
det jeg har å sette fingeren på er hestene, for meg ser det ut som om de tipper mot høyre , men ellers passer de veldig fint inn.


Frank :)
Hilde J.

Takk for kommentarer!

Kjetil: Kamerainnstillingene er ikke så vesentlige her. Lyset er blitt til ved aktiv bruk av layers/blendmodes, gradient maskering, kontrast, equalize, blur og history brush med blend mode darken. Har gjort mye rart her, på tilsammen kanskje 20 layers. Hestene fikk farge med ''match color''-kommandoen. Og, tja -husker ikke mer...

Frank: Ja, -hestene tipper mot høyre - ser det når jeg roterer dem på psd-filen.
Stine J.

Versjonen med hestene ble nesten litt spøkelsesaktig. Hestene fikk en unaturlig glød rundt seg, i tillegg til at de tipper til høyre som er nevnt over. Likte versjon 2, uten hestene, best.
mvh Stine
Egil H.

Best uten hester. Hadde vært fint om du kunne beskrive (kort) hva du gjør med bildene for å få de slik de blir i fremtiden. Undertegnede prøver selv å lære mer om bildemanipulering - og hva som skal til for forskjellige effekter ... Bra atmosfære her!

Egil ;-)
Tomm H.

Hestene er fine men de har en glow rundt seg som de ikke burde hatt. Ellers er det fint å konvertere buskas til sepia. Ser en del bedre ut, ja.
Mike T.

Hei Hilde,
får en følelse at jeg drømmer. Hestene kunne tilføyd noe her, hvis de var annerledes plassert i forhold til hverandre - kanskje med en smule mer avstand fra hverandre.
Hilsen Mike
Ole Birger S.

Hei Hilde.
I likhet med Mike, får jeg også en følelse av at dette er bilder jeg ser når jeg drømmer. Litt defus, litt fjern, litt flyktig og litt spesiell.

mvh
olebig
Vegard L.

Hei. Interessant å se hva man kan gjøre i PS. Det fungerer både med og uten hestene. Bra utført. Takk for kommentar på mitt siste bilde.
Mvh Vegard
Inger-Lise S.

Hei Hilde! To nydelige bilder med god stemning og lekre fargenyanser.Herlig lys.
Jeg liker som sagt begge, men velger v#1. Her syns jeg du har fått fram noe riktig mystisk. Jeg liker hvordan hestene er plassert,jeg...
Godt jobba her!

mvh Inger-Lise
monica p.

Vakkert og trollsk, liker nok versjon 2 best.
Bra.
Mvh Monica:o)
Odd Eirik S.

Nydelig. Likte begge versjoner. Best v2. Nydelige fargetoner og meget stemningsfult. Var du ute kl 07:00 eller har du fikset morgenlyset i PS også?

mvh
OddES
Hilde J.

Morgenlyset er også kunstig. Orginalen er tatt på vei hjem fra jobb i 4-tida med sollys og blå himmel ;-)
Alexander L.

Liker versjon 1 best. Litt sånn spøkelses hester. Fint bilde!

Xander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu