''...and a Greek salad, please !''
Ingen gastronomisk utskeielse akkurat, men noe som likevel hører med til måltidet i Hellas
Fotograf
Utstyr
  • HP Photosmart
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger424
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_60558} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Hans Petter G.

Herlig, jeg var også i Hellas i sommer! Fine farger i salaten og tallerkenen, men jeg ville ha arrangert komposisjonen noe ryddigere. Retsinaen hører jo med, men kanskje ikke der foran og uskarp. Edikkflasken (?) forsyrrer der den står nå.
Ioannis L.

Mia retsìna...
kè mia horiàtiki salàta parakalò! ;)
Bjørn H.

Dette så godt og frisk ut det ..

Deilige farger i bildet ..

Ville nok også tatt bort edikken og komponert litt mer luft rundt motivet ..

Bjørn
Tom D.

Takk så langt til dere tre for kommentarer.
Vet at komposisjonen ikke står til laud, eller for kokebok og reisekatalog. Valgte likevel å legge dette inn, forhåpentligvis til glede for grekofile, som jeg har sett flere av her på dotten.
Ioannis; min gresk er heller begrenset - gresk er for det meste gresk for meg :) Kjenner imidlertid igjen ord som ''retsìna'' og ''salàta'', og håper du liker det du ser.
Mvh Tom
Caroline M. S.

Det som er gresk for noen, er latin for andre. :-) Retsinaen ser riktig innbydende ut. Jeg tror jeg straks skal ta en tur på polet og gjenoppfriske 20 år gamle Hellas-minner. Takker. :-)
Caroline M. S.

Ups... jeg mener.... Det som er gresk for noen, er g_o_d latin for andre. :-)
Tom D.

Gresk eller latin, Caroline; kos deg med retsinaen fra polet :-)
Selv synes jeg den varianten en får her hjemme, ikke kommer opp mot ''local retsina'' der nede.
Til og med hjemmelaget gresk salat smaker ikke så godt som i Hellas.
Vel, vel, det har sikkert mest å gjøre med den stemningen en føler når en er på ferie.
Kurt S.

Kalispera Tom. Dette var fint. Fikk den ''greske følelsen'' tilbake straks jeg så bildet. Klart og fint og flotte farger.
mvh Kurt.
Fred S.

Et bilde som får meg til å angre aldri så lite på at det ble Norsgesferie i år, selv om den var fin. OK komponert, og salaten ser ut til å ha alle de rette ingrediensene, untatt fetaosten !? Enig ang. retsinaen, den beste vi har vært borti der nede er den vi kjøper på gammeldagse ''brusflasker'' med topp som må jekkes av.
vh fred
Alexander L.

Fine farger i maten. Men hva er poenget? glasset bak i venstre hjørne skulle ikke vært der. Skulle heler ikke vært på enden av bordet.

Hva for en til å ta bilde av mat? (jeg gjør mye rart selv, er ikke det. Bare lurer!?!!)

Sånn sett, får litt lyst på mat, ser i8nbydende ut....Men..
Tom D.

Takk til dere tre over her som har kommentert mitt bilde.

Ser at bildet har vekket en del følelser og minner hos en dem som har gitt tilbakemelding. Da har en del av min hensikt med å legge inn bildet vært vellykket.

Komposisjonen er ikke topp, det vet jeg jo.
Bildet er tatt siste dag av årets ferie, på en liten og koselig taverna ved stranden i Athytos, en by ved Kassandra på Halkidiki. Salaten kom inn, et glass retsina var drukket, og vi ventet på en grillet white snapper. Ferien hadde på alle måter vært svært vellykket, og impulsivt tok jeg et bilde av salaten - som faktisk var den beste jeg spiste der nede. Spiste altså gresk salat bortimot hver dag i to uker.
Så derfor, Alexander tok jeg bilde av maten. Hvorfor jeg la bildet inn på dotten, har jeg forhåpentligvis allerede sagt.
Fred; fetaosten var der, men du har rett i at den ikke synes. Tenkte ikke over det før du sa det.
Vi likte også retsinaen på flaske, med grønn og gul etikett. Faktisk så godt at vi tok med kvoten og litt til hjem, sammen med fetaost av den ekte sorten - ikke den danske du får på glass her hjemme.

Ellers så filosoferer jeg nå over at dette bildet er det som har avstedkommet flest tilbakemeldinger, av alle jeg har lagt inn. Bør jeg fortsette å legge inn ikke helt vellykkede bilder ?
Uansett, en god uke ønskes til alle som ser dette :)
Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu