stein fra havet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger291
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_82984} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Eirik D.

Flott!!!
Kunne sikkert brukt lengere lukker for å utviske bølgene enda mer...
cathrine d.

hei..
må si jeg elsker bildet ditt.. ser ut som det kan ha blitt tatt på en øy som heter jomfruland, har jeg rett kanskje?.. men uansett, synes bildet ditt er utrolig vakkert, man får en skikkelig god stemning av bildet. Kjempe flott!!

mvh Cathrine
Herbjørn T.

CD: Bildet er tatt ved kysten av Randaberg, rett nord for Stavanger.
Rune S.

Fin stemning. Enig med ED om litt lengre lukkertid. Mvh Rune
Kurt S.

Flott bilde og et nydelig lys.
De fine rullesteinene skaper kjempefin dybde i bildet.
Likte dette.
mvh Kurt
Øyvind N.

Fint bilde.

Har sett nesten identisk motiv i et fotoblad en stund tilbake. Husker ikke hvilke fotograf som tok bildet...

ØN
Finn M G.

Det er forgrunnen/lyset på steinene som skaper et bilde som dette. Jeg hadde ville prøvd et litt annet og høyere standpunkt. Den store steinen og det mørke hullet i nedre bildekant dominerer alt for mye. Velg steiner som er mer like og som skaper symmetri.
Kanskje skulle du også ha vridd kameraet bittelitt mer mot høyre?

Lang lukkertid for å få til tåkeeffekt er vanskelig før sola går ned. Da må du i tilfelle til med et ND-filter. Synes derfor du har gjort et korrekt valg.

Ser at det ikke var skyer i horisonten. Det tyder på at solnedgangen kom til å bli fin. Du tok vel ikke noen bilder en halvtime senere? Etter min mening er det da lyset er på sitt beste. Da kunne du også fått til lukkertider på 30 sekunder og mer.....
Herbjørn T.

FMG: Takk for grundig og god bildekritikk. Tanken min var å ha noen store steiner i forgrunnen, som kunne danne utgangspunktet for alle de andre steinene. Enig i at steinene kunne vært bedre, men ser ikke helt hvordan det ville hjelpe med et høyere kamerastandpunkt for mitt utgangspunkt. Ble vel også litt skygge når jeg hadde kamerat denne veien. Jeg hadde stoppet ned objektivet nesten ned mot maks, så hadde ikke mulighet til så mye lenger lukkertid, og ND filter har jeg ikke. Ble heller ikke så mye lengre enn dette. Noen ganger må man bare snu ryggen til og komme seg hjem til kone og barn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu