The Arrival
Engelsk admiral ankommer i hendig transportmiddel
Utstyr
  • Canon 10D
  • 16-35mm EF USM
  • Brennvidde16mm
  • Blenderf/20
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger687
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188416} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Jeg så på thumbnailen at dette var et Hanasand-bilde :) Veldig bra, og fint blåskjær i øverste del. Fint med innramming også. Du ser at det er en hot-shot som er innkommende her. Syntes kanskje at helikopteret var litt for vinklet, muligens tatt bildet 1 sekund seinere for å få med mer. Har du andre versjoner?
Avsluttet .

Nei, nå blir jeg litt oppgitt her. Marius Tvinnereim skriver: ..Syntes kanskje at helikopteret var litt for vinklet, muligens tatt bildet 1 sekund seinere for å få med mer. Har du andre versjoner?...

Jeg vil først si at bildet er bra. Jeg hadde gledelig smurt dette bildet utover en forside om saken var bra. Dette bildet tror jeg faktisk kan løfte en eventuell avisartikkel. Så i den sammenheng er bildet meget bra. Så var det dette med vinklingen av ''Hokus''. Marius, se på fotografens galleri. Han vet hva han driver med. Se på rotorbladenes vinkel mot himmelen. Helikopterets vinkel er faktisk ypperlig. Skrått bakover, to bakkemenn som har øyekontakt med houkuspilotene, et helikopter på vei ned. Hadde det vært farvel Admiral, hadde hjulvispen antageligvis hatt nese ned, bakparti opp. Houksvinkelen gir hodt inntrykk av landing. Hadde hokus vært vannrett, hva hadde bildet fortalt da? Hokus henger i lufta og du som ser meg aner overhodet ikke hva som foregår, lander jeg, tar jeg av? Synes det er herlig, jeg, med rotorskyggene på bakkemennenes skuldre, skyer som blir hvitere i vinkel med skroget, ned mot utbrente fjell. Til alle dere som er enig, eller uenig i min kommentar, som nå nesten har blitt en kronikk. Vær så snill å se resten av Håvard Hanasand's bilder. Så dere om fem år kan fortelle at fotografen som har sine bilder på trykk over hele Europa, så dere først på foto.no

For om denne karen vil, så blir det mye gode bilder å se i fremtiden.
John Andre A.

Flotte saker! Først og fremst takk til Håvard for nok et bra bilde. Erik skriver at det er en god ide å se resten av bildene hans, og jeg har bokmerket hans side for en tid tilbake. Første jeg la merke til var ''snus''. Konge.
Noen ganger er det slik med kommentarer, at det er vanskelig for den som ser bildet å sette seg inn i situasjonen man er i når det tas. Noen ganger er man presset på tid, ser noe uforberedt, kommer over noe tilfeldig..og alle disse blir ofte de beste framfor de som planlegges i forveien. Ihvertfall er det min amatørerfaring:-).
Ble nesten en kronikk selv også gitt...
Men ja, liker dette bildet godt!
~John~
Camilla S.

Heisann

Dette var helt knall, du er utrolig dyktig med bildene dine.
Flott bruk av siluetter på de nærmeste personene.
Liker fargebruk, komposisjon og helheten.
Helikopterets plassering i bildeflaten er helt ypperlig, kan ikke tenke meg at en annen plassering vil være noe bedre enn dette.

Rått!

-Camilla
Avsluttet .

Du er god!
Christian S.

Veldig imponert, drittøft bilde. minner skikkelig om en amerikansk ''Join-the-army'' kampanje. Hellipkopterets posisjon, kontrastene og de to personene som står og venter gjør det til ett dritbra bilde.
Digger forresten resten av bildene dine.
Jobber du som fotograf for millitæret? eller er det noe du gjør istedenfor den vanlige millitærtjenesten?
Håvard H.

Det er verneplikt, men jeg ble ikke fotograf ved en tilfeldighet for å si det sånn :-)

Ellers takk for alt for hyggelige kommentarer. Erik Hattrem tar jo helt av!

HH
Peter W.

Mycket snyggt fångat, gillar utsnittet och den mörka inramningen av bilden som personerna utgör. Bra exponering dessutom!

Mvh Peter
Trine M.

Hei Sann Håvard...

Lige d du bedrive med i militæret asså, hadde eg vist at d va mulighet for å hoppe rundt å ta bilder så hadde kanskje eg og meldt meg te tjeneste ;) hihi

du blir bare bedre og bedre så ikkje slutt for der fins ikkje någen grenser for deg!!!!

klem Trine (hu så e i Florida, hvis du huske hu;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu