Uro
Bildet inngår i albumet I forbifarten - Man trenger ikke bestandig stå i ro og ha god tid for å få gode bilder
Utstyr
  • Canon EOS 1D Mk II
  • Canon EF 50 1.8
  • Blender-
  • Lukker1/8s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_236626} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Anne Lene B.
Hei Henrik
Dette var spennende!! Fikk en følelse av å være forfulgt i skogen, skremmende, men også vakkert!! Fine toner og komposisjon!! :-)

Hilsen Anne Lene
Anne-Lise S.
Gir litt Snøhvit-følelse, der trærne blir levende og griper etter henne etter at hun har rømt fra den grusomme dronninga...

Anne-Lise
Julie E.
Hei!
Såå nydelige grønntoner dette var!
Fine bevegelser. Ser ikke så mye skremmende her, jeg da, bare vår og gryende godvær....med en vind som er bittelitt kald, og litt for kald til at solen kan få gjøre de store underverker.
Fint!
Hadde muligens vurdert et lite kutt på høyresiden.
mvh Julie
Anne Kari Berg K.
Hei Henrik,

liker dette. Får en god stemning, skogen er så frisk, det ser ut som trærne danser, ikke skummelt, bare vår og yre følelser.

Takk for kommentaren til mine to ''tilfeldige'' stilleben-bilder.


Anne Kari
Henrik Eidem K.
Takk for kommentarene. Jeg synes heller ikke det er noe direkte skummelt her (til det er det kanskje for lyst), men grunnen til at jeg gav det tittelen Uro er at jeg får en følelse av at det går en uro gjennom skogen - en vind uten at det blåser. En slags grøssning i skogen.

Men det er hyggelig at folk har forskjellige oppfatninger og er villige til å beskrive dem - sånt setter jeg stor pris på.

|-|
Avsluttet .
Jeg ble litt svimmel av dette,men det skal ikke alltid så mye til heller:-)Jeg syns nesten jeg kunne føle vinden her,helt forblåst,artig vri på skogbildene.
Hilsen Tone!
Tom E.
Twin Peaks-stemning her. Vet ikke om du har sett den serien, men den hadde noen sekvenser med lav kameraføring og løping gjennom mørk skog. Og med de assosiasjonene syns jeg det ligger en creepy følelse her. Men bildet kunne nok vært mørkere for å forsterke den stemningen ja. Likte dette.

Mvh TomE
Eivind B.
Jaaaa! Skremmende bra. Setter følelsene i sving. Bokmerket. Mvh Eivind
PS! Ser hva du mener med Twin Peaks stemnnig Tom..
Henrik Eidem K.
Å kunne gi assosiasjoner til Twin Peaks ser jeg på som et kompliment :-)

takk

Apropos skumle skogsbilder, så personlig synes jeg dette bildet er mer skremmende: bilde nr. 68267 - særlig etter at noen påpekte en kvinnekropp på bildet. Og da jeg tok bildet var det så absolutt ingen (synlig) til stede!
Anne Lene B.
Hei igjen
Merkelig hvordan noen finner de rette ordene, takk Tom du sa det jeg mente å si!! Dette er et knallbilde Henrik!! :-)

Hilsen Anne Lene
Avsluttet .
Stilig bilde dette! det virker så artistisk som om det er malt eller noe :) Det første jeg tenkte når jeg så bilde var eventyr, men vilket vet jeg ikke :P
uansett nydelig grønntoner å fin bevegelse i bilde, som det er mye av.

-keep up the great work-
Magnar B.
Likar feelingen i trea dine… syns dette fungerer godt! Mulig at trea midt på bildet kunne vore plassert lenger til ei av sidene, ellers spennande annleis om tre…
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu