Mislykket julekort ;)
Tenkte bare jeg skulle forsøke å illustrere hvor vanskelig det er å fotografere 2 barn sammen. Det nemlig ikke bare dobbelt så vanskelig, men kanskje 10 ganger så vanskelig.

Noen som har noen meninger, råd eller kanskje bare et lite tips?

-øistein-
Utstyr
  • Canon EOS D60
  • Canon EF 17-35 2.8L
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger390
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_42597} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Ja, du sier noe der. Mitt råd er lek, snorutløser og befrielse fra forestillingen om at begge må kikke inn i objektivet.

Det bildet du presenterer for oss her synes jeg dog fungerer rimelig greit, uttrykksmessig sett. Jeg liker spesielt godt den lille pikens uttrykk og studier av hånden. Virker som hun kjeder seg, og det gir et komisk uttrykk til bildet. Dette ville blitt forsterket dersom vi hadde hatt øyekontakt med gutten.

Fin belysning, spesielt når jeg antar at du ikke har gjort opptakene i studio.

Jeg er ikke like begeistret for oppstillingen og utsnittet. Dette er noe for trangt, de sitter for tett på bakgrunnen og så synes jeg godt du kunne velge en annen farve og fridd dem fra skinnfellen.

Men alt i alt er ikke dette ille synes jeg. Så totalt mislykket vil jeg vel ikke si at det er. Uansett ville det skille seg fra alle de upersonlige julekortene man får...
Øistein S.

Takk for tipsene Kjell :)

Det er helt riktig at Helene (den lille piken) kjeder seg og Marius er veldig oppgitt over henne.

Belysningen bak er 1 stk 420EX montert på stativ med refleksjonsparaply, og foran 1 stk 550 EX montert på stativ med transparent paraply. Opptakene er gjort i stua med sengeteppe som bakgrunn. Må improvisere litt innimellom ;)

Jeg er enig med deg om at utsnittet er for trangt og at bakgrunnen er for nære, men jeg hadde desverre ikke større bakgrunn og kombinert med ''feil'' brennvidde pga størrelsen på stua ble dette litt feil.

Hjertelig takk for konstruktiv kritikk!

-øistein-
Ingerid J.

Gje dei ei julestrømpa med masse snop, kanskje det til og med vert litt slåssing.
Siv D.

For all del ikke mislykket! Dette viser barna som barna virkelig er og jeg synes oppgittheten til barnet til venstre og det fasinerte blikket til barnet til høyre , er mye finere enn resultatene ved de fleste studiofotografers se-i-kamera-og-smil-pent-fotos. Hvis jeg hadde hatt barn hadde jeg etterstrebet slike øyeblikk/uttrykk! :) siv
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu