X3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger846
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_42718} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Tom B.
Carsten,

Dette synes jeg er misbruk av en flott modell.

Det er mulig jeg tar feil, men det virker som om dette er en teknisk øvelse, scewing eller lignende...

Dersom det ikke er riktig, vil jeg bare gi uttrykk for at beskjæringen er uheldig, dersom jeg har rett, vil jeg minne om mannen som hadde et lydanlegg til 100.000 kroner mens platesamlingen besto av en CD: testplate fra 0 til 20.000 hertz.

Pen jente, men jeg ser bare halvparten uten at det har noen hensikt etter min mening.
Avsluttet .
Et alldeles vakkert portrett og et nydelig kompliment til både fotografiet og kvinnen. Jeg liker spesielt godt kameravinkel og det helt perfekte toneforløpet i dette fotografiet.

Jeg er litt usikker på hva jeg mener om refleksjonene i øyet. Men det fungerer vel som et element som får bildet til å vare i tid, da jeg blir sittende å studere hva nå enn er hun kikker på...

Kanskje er det deg Carsten?

-k
monica p.
Jo mere jeg kikker jo bedre liker jeg det, og refleksjonen i øyet gjør at en studerer bildet både lenge og vel.
Det ble finere med svart bakgrunn, og jeg er kjempenyskjerrig på hvordan modellen ser ut i ''helportrett''.
Får liksom lyst til å skyve til side rammen.
Tar jeg veldig feil om jeg tror dette er mamman til såpebobletrollet ditt???
Som vanlig flott prestert.
Mvh Monica
Carsten A.
Godt du sier din ærlige mening Tom. Ellers er jeg enig i at den personen du ser på bildet ser godt ut - men det var ikke akkurat slik hun så ut i virkeligheten, selv om det også var oppsiktsvekkende bra. Nok om det. Hva er ellers ''scewing''?

Hun kikket nok på meg Kjell, der vi sto i skyggen, refleksene i øynene er fra den solbelyste stranden på Chaweng, Koh Samui, Thailand. Og refleksene er en av de tingene jeg ikke har forandret (noe særlig) i forhold til originalopptaket - men de dominerer, det er så.

Nei Monica, denne unge thai/svenske damen er nok litt i yngste laget for den rollen du gjetter på. Hennes svensk/svenske venn som jeg kom i snakk med, han selv fotograf, fattet interesse for mitt D100, og ba meg ta noen bilder av henne (som de forlengst har fått).

Så hvorfor dette utsnittet? Noe som rett og slett falt meg inn etter at jeg hadde forsøkt meg på en del mer ordinære utsnitt. Det vesentlige er om kommentatorene sier sin ærlige mening.
MVH CA
Avsluttet .
Synes egentlig bildet er bra, men smilet her virker litt stivt og anstrengt.
Ellers synes jeg komp fungerer greit. Kunne faktiskt tenkt meg å kutte 1 cm i topp og 1 cm i bunn. Bra fokus, fin toning.
<font color=''#0000FF''>~Ivar~</font>
Nils B.
Her må jeg si meg uening med Ivar. Jeg tok bort litt oppe og det jeg erfarte da, var at jeg fikk mer kontakt enn ønskelig med den hvite stroppen. Slik bildet er koponert nå føler jeg at jeg dras mot ett ansikt som søker kontat ved hjelp av øye og dets reflekser som gjør det veldig levende.
mvh Nils
Avsluttet .
Jeg er litt for mye av en tradisjonalist til helt å like de ''moderne'' portrettene som viser halve, kvarte eller enda mindre deler av ansikter. Når det er sagt er ikke dette det verste jeg har sett av slaget. Smilet virker imidlertid litt for forbeholdent til at det får toppkarakter fra min side.
Stor kreditt til deg. Carsten, for at du prøver deg på nye ting. Spennende å se hvor det fører hen. Kjenner jeg deg rett gir du deg ikke før det er topp resultat, estetisk så vel som teknisk.

MVH Ola
Rune Edvin H.
Aner et selvportrett i øynene.
Bildet er pent, men jeg er tilbøyelig til å være litt (ikke helt) enig med herr Bjørnland.
Rune
Lars-Anders M.
Hej. Jeg liker det meste du gjør men ikke dette. Jeg skønner ikke kvorfor man bare skall se halve ansiktet her. Ellers ok.
Thorfinn B.
dette bildet har jeg studert og sett på i flere minutter nå. Det ''irriterer'' meg... for ''egentlig'' liker jeg ikke bildet...! Likevel er det noe fengslende, direkte og spontant som tiltaler meg og som gjør at jeg ikke klarer å få det ut av ''systemet''.....! jo ja, jeg får bare godta at bildet rører ved meg, og at jeg til syvende og sist faktisk liker bildet godt.
Merethe W.
Er ganske enig med Thorfinn her. -Det er noe ved bildet!

Forøvrig er det noe muffens her - smilet ser litt påklistret ut... og nesa og egentlig. Skulle ikke forundre meg om dette ansiktet faktisk er ''thai/svensk''.. Men det er mulig jeg er på villspor...:-)

Mvh Merethe
Tom B.
Jeg synes det er en umiskjennelig familiaritet med serien ''slektninger'' her. En (etter min mening) klassisk fotoserie. Min opprinnelige kommentar reflekterer det faktum at dette bildet aspirerer samme resultat, men langt fra har samme dybde.

... Herregud, når jeg leser min egen kommentar høres det ut som om jeg har studert på Blindern, men for de som forstår språket - det er det jeg mener).... Hmm. jeg må gjøre noe med språket, men åssen ska jeg si det ellers'a ?


Sent og lang dag på jobb.

TomB.
Stein Rune B.
Knall bilde
Torbjørn S.

Jeg likte utsnittet, har prøvd noe lignende selv også.

Med Vennlig Hilsen
Torbjørn.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu