X2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger791
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_42532} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
stian w.
fint til å være så ''lite''.
tror dette gjør seg mye bedre på en print enn på en skjerm.
Trine S.
Spennende, enkelt og virkningsfullt. Ville kanskje fjernet endel av ''prikkene'' rundt nese og over øyenbryn, for å gi et renere resultat.

;-)Trine
Lars-Anders M.
Håret som går paralellt med kinden forstyrrer. Ellers spennende.
Nils B.
Dette synes jeg var ok. En liten detalj som jeg la merke til med en gang er at mann får kontakt med øyet/modellen med en gang. Du har klart å bevare noe av øyets inntense kontakt med de som ser på. Bare fortsett CA, venter med spenning på X3
mvh Nils
Frank W. G.
Enkelt, stilrent og godt å hvile blikket mot. Gjør seg nok fint i stort format i sort ramme.
Også jeg venter spent på x3.

Frank
Stein Rune B.
Enkelt bra
Kjetil N.
Jo, det er pent. Men det er litt uklart om bildet er bygget opp av prikker eller om det skal være rene konturer. Jeg ville kanskje prøvd å rendyrke en av delene.

Ellers så håper jeg du også vil vise oss originalen til dette bildet.
Jóhann Á.
Veldig inn med halve ansikter for tiden. Syns nå passe om det, men her blir det i hvert fall øyet som man møter med en gang og blir fanget.
Morten H.
Enig med ST og TS :) Flott bilde! Hvordan har du gjort dette?
Carsten A.
SW: Du antar at dette bildet gjør seg ''bedre på en print enn på en skjerm''. Det er jo riktig, men det gjelder etter min mening alle bilder. En papirkopi i rimelig størrrelse (A4 eller større) er det eneste som kan yte rettferdighet til et bilde. Det gjelder dette bildet og alle andre, og jeg lager uten unntak mine med sikte på en forstørrelse på papir.

KN: Bildet er bygd opp av piksler, opptaket er digitalt. Hadde det vært på film med passende distinkte korn er det mulig at kornene kunne vært brukt som et stokastisk (i motsetning til et ordnet) raster. ''Fotografikk'' er en analog teknikk jeg brukte mye før i tiden, ''Ektepar'' bilde nr. 4773 er et eksempel hvor filmens korn er brukt som et slikt stokastisk raster. Bildet her (X2) er et eksperiment med sikte på å komme fram til en slags etterligning av den teknikken.

MH: I det vesentlige går teknikken ut på å bruke ''Threshold''-funksjonen i PS. Du kan jo prøve den på ditt eget bilde nr. 57701

''Threshold''-funksjonen er i og for seg grei i bruk. Vanskeligheten ligger i å tilpasse kontrasten i originalopptaket slik at en dels får med seg det en vil ha med, dels å unngå at diverse partier gror igjen osv.
MVH CA
Ishi K.
Jeg synes dette er veldig pent! Ville også prøve ut denne teknikken. takk :)...

mvh
ishi
Avsluttet .
Synes dette ble riktig bra. Savner en tanke mer skygger ved hake/nese/tinning, men det er vel en smaksak (som det meste:) Komp osv er slik det skal være.
<span style='color:blue'>~Ivar~</span>
Stig S.
Spennende teknikk, fint resultat. Har selv et ønske om i større grad å prøve ut ulike teknikker i ps, men synes ulike filtre ofte gir lite givende resultater, selv med forsiktig bruk... Her er det tydelig at arbeidet er gjort med kløkt og nennsom hånd,- flott resultat!

--stig--
stian w.
Enig med deg, alle bilder ''gjør seg bedre på print enn på skjerm''.
Men for å si det på en annen måte da.

Inntrykket mitt etter å ha vurdert det her på skjermen:
.Nei! For enkelt og simpelt.. men ganske fint. Ikke noen høydare for å si det sånn.

Hvis jeg bruker fantasien og prøver å se dette for meg som en stor print på en vegg hvor jeg kunne vurdert det, JA.. kanskje da. Dette er et bilde jeg trenger en print på for å få skikkelig inntrykk. Derfor min kommentar. Man kommenterer jo etter det man ser som regel, men jeg prøvde dra det litt lenger :)

Tror det kan bli helt ok på vegg med andre ord, vanskelig å si akkurat nå.


Thorfinn B.
overraskende og bra, men litt for mye strektegning...!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu