Hus, himmel, horisont
Tatt i Midtvesten, USA
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger99
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3627} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Flott bilde, og flottere hadde det blitt om du hadde rettet opp horisonten også her.
Lars-Anders M.

Du må legge in bildeene mindre det er ikke lett å se dem når man ikke ser hele bildet samtidigt.
Kjetil A.

Mr. Mosskull:Trykker du på ''mindre'' og ''større'' knappene under bildet, kan du se på bildet i den størrelsen du lyster.

Mr. Hofshagen: Takk for den positive attesten. Igjen, plages jeg av antydninger om at linjer skal rettes opp - jfr. kommentarene til mitt tidligere bilde ''Saskatshewan, Canada''. Ser du på skyene, så ser du at horisonten er tilnærmet, ja horisontal..., mens engen husene står på er buet. Igjen; jeg har store vanskeligheter med å rette opp skaperverket (enten det er Gud eller bonden som står bak), for at bildet skal være linjalrett alle veier. En annen ting er at en bevist skakking av bilder (selv om det kanskje ikke var intendert her) kan gi større dynamikk til motiv som er så takknemlige å jobbe med som dette.
Avsluttet .

Det är inte så intressant att klicka på vis mindre knappen hela tiden,bilden blir pixlig och kommer inte till sin rätt då.Kapa den fula nederdelen så har du en snygg bild..
Mats N.

Hmmm...Inte är det Skapelsen som är sned just på denna bild...?Husen(?) lutar åt vänster alla tre!
Men den är bra och har innehåll likväl!Jag ser framför mig en stor och vidsträckt jordbruksbygd som antagligen sträcker sig långt långt utanför bildens ram.
Jag kollade nyss på ett antal diafilmer jag hämtat från framkallning och upptäckte att jag hållit kameran snett många, alltför många gånger. Jag märkte även att en del av de bilderna ändå kan vara sevärda, kanske en klen tröst när man som jag eg. inte vill ha annat än ''korrekt lutning''.
Om motivet har kurvor hit och dit är en helt annan sak, det får man ju ta med i kompositionen eller välja ett annat om man är väldigt ''inrutad'' av sig... MVH/Mats N.
Johannes B.

Bra bild, men hur har du fått den så stor?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu