HØSTSKOG
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger377
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282979} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Vegard L.
Dette var slett ikke verst. Flotte farger. Stammen i forgrunnen forstyrrer litt, men dette kan du være fornøyd med. :-)
Vegard
Håvard S.
Ypperlig! friske farger og synes ikke bjærka i fogrunnen forstyrrer nevneverdig. Det som heller kanskje forstyrrer litt etter min mening er den tverrgående kvisten til opp høyre, men da er jeg pirkete. Malerisk uttrykk over dette Robin.

Ha en trivelig helg.

Mvh. HåvardS
Kjell Sigurd S.
Igjen en fin variant. Kunne også vært interessant med en tydeligere avslutning nede. Fine høstlige farger. Det neste blir vel med noe mer spennende detaljer innover i bildet tenker jeg :-)

Kjell S
Grethe S.
Hei!
Lekkert.
Bra farger og stemning her ja... :-)
Rett og slett fint!

MVH Grethe
Brit M.
Herlig og vibrerende høstbilde, der trærne står og varmer bena sine i de gyldne stråene. Likte dette.

Brit
Viggo Strand K.
Dette ble veldig bra, Robin. Det er vanskelig å både få en sløret effekt og samtidig få med detaljer, så derfor skulle man tro at du har fyrt av en blitz midt i tiltingen. Men lyset i bildet bærer ikke preg av blitz, bortsett fra litt hvitere lys på bjerka helt til venstre. Meget bra ble det.

Viggo
Kjartan T.
Du har levert noen virkelig gode bilder i denne stilen her på Foto.no den siste tiden ser jeg. Dette er det høy kvalitet over, og det gir en følelse av å vandre i bjørkeskogen mens de siste solstrålene farger miljøet.

Hvor mye bevegelse man skal legge i slike bilder er alltid en vanskelig avveining, lengre lukkertid ville gitt et mer typisk skogsbilde av denne typen - Mens litt kortere lukkertid kanskje kunne ha ført til litt flere detaljer som hadde vært spennende å ha med. Jeg synes du har truffet blink med ditt valg. Høy klasse!
Morten W.
Hei Robin. Jeg er enig med alle gode kommentarer, men er litt usikker på kombinasjonen av de to stammene til venstre foran.

God helg
Tom E.
Du var jo usedvanlig god på denne typen bilder, og dette er kanskje det beste du har lagt inn. Du har fått en svært god og harmonisk fargetone i hele bildet her. Mulig et lite unntak av to smale litt blassere partier mellom trærne til høyre og venstre. Dybden i skogen er flott, det samme er strukturen i bjørkene, men det beste er gresset. Skinnende, flott struktur og akkurat nok grønt innimellom til å fremheve den gylne fargen.

Mvh TomE
Svein B.
Heisann Robin. Litt lav aktivitet her inne på dotten gjør at jeg ikke får med meg alle bildene jeg gjerne skulle- men her fant jeg tilbake til ett jeg ikke kan gå forbi. Dette temaet med panorert skog er prøvd i mange varianter- og jeg går personlig lett forbi de aller fleste uten at jeg blir truffet helt. Joda, mange av de har noe ved seg, men det blir ofte med det. Som Kjartan skriver er det en hårfin balanse i hvordan denne teknikken gir ''treff''. Og her- endelig- ser jeg ett som virkelig er praktfullt balansert i mine øyne. Ikke noe overdrevent effektmakeri, bare nok til at bildet får det litt softe og drømmende ved seg. Jeg får følelsen av å være i bildet- inne i skogen. Kjenne den rå høstlufta og lukta av den visnende gressbunnen. Dette er virkelig bra synes jeg.

Mvh
Svein B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu