Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger568
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_38808} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Eli L.

Oi, oi, dette var spennende. Som Heksa Hvit i Narnia, du har faktisk fått henen til å se litt skummel ut. Har du satt inn ''heksa'' etterpå? Det kan se litt sånn ut, men det forsterker følelsen av uvirkelighet, om jeg skal vende det til noe positivt.
Ove H.

slenger meg på og stemmer i et oi, oi!! skummel heks. Liker også det røde i ramma. gjentar den røde lebestiften på en bra måte...
oev
stian w.

spennende..
Avsluttet .

Jeg synes også det ser ut som om hun er satt inn i ettertid. Det er i så fall bra gjort, men er ikke så sikker på om jeg liker at kåpen(?) går i ett med snøen.
Stig
Rune Edvin H.

Digg.
Ville kanskje likt å få met et par milimeter til på bunn fot å få med bunnen på kjolen. Lebestiften og trærne passer godt.
Rune
Håvard K.

Vet ikke helt hva annet jeg kan si enn: tøft! Jo...jeg hadde prøvd med en svak kald blåtone på bildet også, evt. bare bakgrunnen. Det kan hende det ikke funker i det hele tatt, men kanskje verd å teste?
Bent S.

Kjempetøft komponert. Sitter og forestiller meg hvordan det ville ta seg ut om det var en ren bakgrunn, uten kvister og skog, altså et bortimot high-key bilde. Men dette gjorde seg godt slik det er. Bra jobbet, Cat!
Mvh. Bent
Toini B.

Spennede bilde:)
Avsluttet .

Meget kult.
Er kjolen sydd til en Bjørk video?
Håkon S.

Istemmer med de øvrige, Tøfft og kult!!

Det at ''heksa'' ser ut til å være ''plantet'' , gjør det hele mere mystisk, uvirkelig og spennende.

God jobb.

mvh
Håkon
Fred S.

Stilig ! Minner meg om et bilde av Gustav Klimt. Er det inspiratoren ?
vh Freds
Arild S.

Fint gjort.
Er litt usikker på overgangen mellom kjole og snø. Kommer an på hva du ønsker å formidle. Slik det er nå forsterkes den uvirkelige kalde følelsen.

Arild
Tarjei Ekenes K.

wow!!!!!

fett !!!!!

my kinda taste

! son tarjeiav !
Erlend M.

!!! Enig med TEK !!!

Liker hvordan kjolen går i ett med snøen. Men det ser litt uekte ut, regner med at du har gjort det i PS..? Kanskje du burde gjort det over hele kjolen, men ikke så overdrevent som her. Men jeg ser hvor du vil, og idéen er helt rå..
Anne-Cecilie Wendelborg H.

Sinnsykt bra. Digger uttrykket her, litt småpsykt. Hun ser ut som en snødronning i den mørke skogen. Og ikke minst, vanvittig fint antrekk......
Cathrine K.

Takk for alle komentarer .......kjolen er ikke syd for Bjørk men det er en brudekjole + andre klær og stoff som jeg bruker . Det er helller ikke to bilder men location. Jo Erlend du har rett jeg har gjordt littt mer med bilde i PS.
for å få frem det utrykke jeg ønsker. ...Cat
Hege Helen R.

Kjempekuult!!
Hege :-)
Hege K.

Kjempetøft!!!

:-) Hege
Lars-Anders M.

Enig med de enige.
Avsluttet .

hei cathrine!

liker stilen din!! og spes det første escape bildet!
gjør du styling/make-up selv?

mvh

trine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu