En stenknuserfamilie utenfor Kathmandu, Nepal.
Bildet inngår i albumet Barn av Kathmandu -
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon 18-70 mm
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger198
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_113300} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Marius F.

Nok et bra bilde fra deg Erlend. Flott utsnitt.

-Marius
Kristoffer L.

Meget bra, Erlend!

Du leverer virkelig flotte bilder om dagen. Jeg synes du har et blikk for situasjoner og mennesker som er ganske enestående. Til sammen utgjør bildene dine en virkelig fin dokumentasjon ved fasetter av livet i Katmandu som ikke bare er en billedmessig nytelse, men også interessant ut fra et antropologisk perspektiv.

Jeg mener du har en spesiell gave her, noe du kan bygge videre på i årene som kommer. Kanskje vil du kunne ha glede og nytte av denne linken, som spesielt tar for seg fotografiet som antropologisk verktøy:


http://www.photoethnography.com/

Du er en bedre fotograf enn kvinnen bak websiden, men du vil uansett finne verdifulle tips og råd om foto-antropologi, utstyrstips, billedtagning, reisetips, sed og skikk, og en mengde interessante bilder fra forskjellige kulturer.

Det slår meg at det du holder på med, ligger akkurat i denne gaten.

- Kristoffer
Daniel M.

Meget bra igjen ja Erlend - slutter meg til Kristoffer L. sin meget gode og utfyllende kommentar.

-Daniel-
Erlend B.

Takk for meget hyggelige kommentarer.

Jeg er for tiden i kontakt med et trykkeri her i Kathmandu. Håper på å få trykket en bildebok til en rimelig penge. Er veldig spent på hva de kan tilby. Regner med å få et konkret tilbud i morgen.

Jeg ser for meg en 80-120 sider med sorthvitt bilder uten tekst. Mange av bildene er lagt ut på dotten og jeg takker for mange gode tilbakemeldinger!

MvH Erlend
Matz L.

jeg lurer nå på om boken din har blitt til?
håper det, fordi bildene du har i denne serien er veldig bra.
jeg kan innrømme at jeg har falt for denne serien din, rett i bakken, av stolen. og dette undrer meg litt, fordi jeg syns egentlig ikke at bildene er særlig spennende innholdsmessig. det sier jeg fordi denne type bilder har man sett fra mange andre land mangen ganger før. men du trenger ikke å tolke dette som negativt, fordi det er noe ekstra i bildene dine som gjør at de skiller seg ut fra den mengden slike bilder.
så jeg lurer på om det går ann å ønkse seg boken til jul?
stå på !! du er flink!!
har sansen

mvh matz
Erlend B.

Ja, det må i så fall bli neste jul... Jeg har fått en god pris på trykking, men har blitt i tvil om trykkvaliteten holder norske krav. Det er ingen trykkerier i Kathmandu som kan trykke direkte fra digitale medier (!). De må lage trykkplater.

De krever også at det trykkes 500 eksemplarer, noe som kanskje er for mye? Jeg vet ingenting om hvordan markedet vil ta i mot ei slik bok. Inntektene vil gå til sykehuset i Okhaldhunga, det vil nok hjelpe salget ltt, men vet ikke...

Det hadde vært veldig artig å fått til, men også en sjanse å ta. Jeg kan risikere å sitte igjen med 500 bøker av dårlig trykkvalitet. Det var nemlig ikke mulig å få trykket opp et prøveeksemplar.

Jeg ser litt på muligheten hjemme. Da kan jeg eventuellt bruke litt mer tid på prosjektet og være garantert bra trykk.

Kjekt å høre at du likte ideen. Du kan sjekke ut http://home.no.net/bergeweb/images/bw/index.htm . Her har jeg lagt ut mange aktuelle bilder i den layouten jeg ser for meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu