Skagsanden
Hadde nesten gitt opp håpet om å få brukbart lys, nordvestbygene lå som et teppe over hele landskapet og skjulte både fjell og fjære. Kom om ettermiddagen/kvelden, før solnedgang. Ingenting lys, overnattet ved stranden med klokka på 0500, deretter gløttet jeg det jeg klarte hvert tiende minutt.. Men lyset var og ble fraværende, så jeg la meg ned og sov uten vekking etter klokka 0630. Våknet et par timer senere, godt uthvilt (luksus for en som arbeider full turnus som nattevakt;)), men været forble det samme. Så jeg spiste frokost i ro og mak, forberedt på å dra hjem uten resultat. Så plutselig lettet nordvesten litt på det tunge taket det hadde hatt, og ut av intet åpenbarte det seg nydelige skyer i horisonten. Så ble det et par timer fotografering likevel, veldig takknemlig for det!
Bildet inngår i albumet Lofoten -
Utstyr
  • Nikon D600
  • Nikon 24mm f1.4
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/9
  • Lukker54 seks
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_999171} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Morten H.

Et flott bilde med god dybde og fine detaljer,god komp. Disse skyene har vel medvirket til at du har fanget fargene på en spesiell måte her, MEGET BRA. MVH Morten
Tor Inge O.

Vel verdt å være tålmodig. Vakkert.
Lasse S.

Flott serie.
Fred Åge H.

Tusen takk for fine kommentarer!
Avsluttet .

AMAZING!!
Mvh Tove
Jostein S.

Hei
Enig med Tove
FANTASTISK!
Jostein
Runa Maylen S.

Praktfullt!
Slike bilder er en sann fryd for øyet å se på.
Please continue :)

Mvh
Runa M.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu