Kulec nyter høsten i Polen
Dette er da min tantes katt. Verdens mest bortskjemte katt spør du meg, som da har fått navnet Kulec, som tilsvarer "Bolla" på norsk. Nettopp fordi han er så bortskjemt. Han har perioder hvor han kun spiser ett bestemt produkt, og hvis du har feil mat i den perioden rører han over hodet ikke maten sin. Det er ikke nødvendigvis snakk om kattemak. Det kan være kylling eller fisk.
Utstyr
  • Nikon D3100
  • Tamron AF 70-300mm 1:4-5.6 TELE MACRO (1:2)
  • Brennvidde250mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_997603} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Eline L.
+1
Hei. Liker bildet ditt veldig godt. Gråtonene som gir et første inntrykk av at det er svart/hvitt, og de diffuse fargene som er der. Også den svarte randen til venstre som har blitt med inn i bildet. Hadde kanskje beskåret det noe mer i overkant og til høyre, men det er jo litt med smak og behag.
tom mamen b.

neida - katta til din tante er overhode ikke bortskjemt - katter ER sånn og SKAL være sånn, det er det som er sjarmen med katter, vær for øvrig obs på at katter (IKKE har 9 liv) ikke tåler alt av mat dvs. menneskemat og kattemat kjøpt i butikk grunnet at denne maten inneholder altfor mye salt som er svært skadelig for katter, de får tilstoppede urinveier - får ikke tisset og det kan i verste fall medføre døden - veterinær må kontaktes omgående (husk også på at katter som blir syke ikke ber om hjelp - de gjemmer seg bort siden det å være syk er et tegn på svakhet - altså at de kan være et lett bytte for andre rovdyr), jeg snakker her av lang egenerfaring - har hatt mange katter - de er sære, søte, nydelige og raaaaare dyr :-). Bildet ditt er veldig ok og viser en katt som STORTRIVES og har det MEGET GODT!
mvh
TMB
Christine T.

Hei TMB
Studerer sykepleie, og selv om det har med menneskekroppen og ikke dyrekroppen, så er mye slående likt. Hadde en hamster selv som fikk diabetes type 1 (noe jeg også har), som jeg da begynte å behandle med insulin, men sluttet med etter hvert da det ikke var noe verdig liv for det vesle dyret. Er fult klar over dette med dyr og sykdommer, samt katter og kattemat. Men denne katten "sultestreiker" av og til uansett kattefôr, fordi han bare vil ha ren gourmet fisk eller kylling. Min kjærestes foreldre har 3 katter, og jeg kan ikke si at de sultestreiker totalt. Kanskje spiste de litt mindre kattefôr i håp om mer fisk eller noe annet godt, men de spiste i alle fall. Så jeg må bare beklage, at min erfaring er litt annen enn din. Uansett, så var det artig. Takk for kommentaren!
Christine T.

selv om det har med menneskekroppen å gjøre*
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu