Rev i vinterskog
Bildet er tatt en overskyet dag.
Helt ok revebilde
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Annetkun ventet på øyblikket
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_993114} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Vakkert! :)
Fin tekstur og fine farger og valører på reven og i snøen. Fin øyenkontakt. Hvor nære var dere hverandre? Fine detaljer som snøen i pelsen på reven og grenerpå furukvisten som er under snøen. Fin dybde i bildet. Det er fint med nysnøen som bare reven har gått i. Man får et godt inntrykk av hellingen i terrenget, med halen som ligger helt ned i snøen og ved å se bakgrunnen og snøskråningen til høyre.
Fin komposisjon. Fin innramming med grener på begge sider.
Fint å se! :)
Mvh Liv
Reidun Margreta I.
Henger meg på alt det gode som alt er sagt. Fantastisk skarpt og flott bilde. Synes ofte det er vanskelig å få fram den rette valøren og teksturen på snøen, en her har du virkelig greid det samtidig som reven får vist fram all sin prakt. Gratulerer med blinkskuddet.
Thom U.
Liv lurer på avstand som er ca 8-9 meter. Jeg jobber mye med og få tillit til dyr, og det er mulig siden vi bor alene i skogen. Elg, grevling, rev og andre dyr observerer oss lenge uten at vi oppdager dem. Etter en stund forstår de at vi ikke er farlige. Noen blir veldig tillitsfulle. Hadde store planer med en rev som nesten ble dressert, men den ble mulig skutt eller tatt av kanskje ørn. Søk på you tube med www.naturfotografen.com video nr 4. Reven forstår hvordan jeg peker osv.
Avsluttet .
Hei Thom!
Takk for hyggelig tilbakemelding der du forteller om fotograferingen og om hvor tillitsfulle mange av dyrene blir, og takk for link! Det er synd at den reven forsvant.
Det høres fint ut å oppleve dyrene så tillitsfulle og så nært.
Det var fint å se videoen.
Takk for at du deler! :)
Mvh Liv
Svein R J.
Nydelig og sylskarpt bilde flott komp i ett fint utsnitt og med flotte farger :)Synes da dette er mer enn ett bare ok bilde :)


Mvh Svein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu