Hubro ribber Kråker
Et bilde jeg hadde med i Villmarkslivs fotokonkurranse NM i Naturfoto 2013. Bildet høstet sølv med 37 poeng.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger172
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_992221} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Robin S.

Flott med uglens blikk og positur! Det lyse feltet i bakgrunnen kunne man selvsagt klart seg uten, om man absolutt skal peke på noe negativt, men det blir smårusk i forhold til det som her er hovedstyrken til bildet, nemlig selve situasjonen og posituren.
Robin J.

Et veldig flott bilde som burde gitt mer en 37p etter min oppfatning. Juryen var mer glad i fiskebilder i 2013:)
Svein R J.

Enig med Robin dette hadde fortjent mer ett flott hubrobilde

Mvh Svein
Dag Tore ..

Hei Er helt enig med Robin Jensen! Dette er ikke mulig med et så krevende hubrobilde får bare 37 p!Er årsaken at det er tatt fra foringsplass?Her må det komme nyere dommere til 1 2014 ! Det er bare å gratulere med dette " perfekte" bilde som vi ser alt for lite av, fra vår fauna! Fra med blir det " GULL" 7 DAG
Geir F.

Et kjempeflott bilde med stor intensitet. Herlig blikk-kontakt. Flott komposisjon med flotte farger og fin skarphet. Litt synd med det lyse feltet i bakgrunnen, men det kan en jo ikke velge i en slik situasjon. Et bilde i ypperste klasse. Likte bildet svært godt.
mvh Geir
Bjørn Åge O.

Herlig bilde av hubroen der det er dommerne som dømmer Knall dette gratulerer med sølvet vell fortjent.
Per G.

Et hubrobilde som skiller seg ut på en svært positiv måte. Ser ut som nærmest dagslys hvor majesteten er knivskarp og teknisk på topp ellers også. Når dette får sølv så nesten gruer jeg meg nesten til deltagelse i årets NM. Uansett morro å oppleve og selvfølgelig få de juriert.
Mvh
Per
Rolf S.

Takker for kommentarene til dere alle.
Til Per, jeg hadde vel ventet noe høyere poengsum her, det er ikke ofte det skjer at en kan få fryst en Hubro i bevegelse uten blitz, men et sølvbilde er jo et bra bilde! :-)
Helsing Rolf
Bernt Ø.

Et utmerket bilde, som jeg selv nok ville vurdert som en gullkandidat. Stort pluss for skogsmiljøet - det gir i det minste for meg villmarksfølelsen. Hva gjelder juryens vurdering er den jo subjektiv - de ser utrolig mange gode bilder og må gjøre vurderinger på sekunder. Et bilde må være svært bra for å holde til sølv, men jeg forstår skuffelsen din for et slikt bilde. Selv fikk jeg også 37 poeng for det jeg vurderte som mitt beste bilde i fjor:-).

Mvh,
Bernt
Magnar L.

Ett flott bilde av villmarksfuglen som klart skiller seg ut. En kan saktens lure når juryen i Villlmarksliv bare gir 37 poeng her.
Men det er ikke første gangen man blir forundret over poenggivningen i Fotojakta i V.L. Enkelte ganger blir man skuffet, mens andre ganger positivt overrasket. Du kan i allefall trøste deg med at de fleste som har kommentert dette bildet er enige i at dette burde fått en høyere poengsum.

Mvh Magnar


Rolf S.


Takker for nye kommentarer!
Jeg er ikke skuffet over poengsummen men hadde større tro på bilde en 37 poeng ja. Men andre ganger har jeg fått gull på bilder jeg har antatt som sølv, så det slår begge veier.
Men jeg forstår juryen, det er ikke alltid like lett å være presis på poengdeling.
Helsing Rolf
Liv F. D.

Vannvittig blinkskudd. Skarpt og fint ! GULLBILDE fra meg. Jeg skønner meg ikke helt på utvelgelsen der.

mvh
Liv ")
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu