M/s Nordlys
Bildet inngår i albumet Hurtigruteskip -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-07-20 23:38:56
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger350
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_96936} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Kay R.

Hei Carina...

Du fortsetter med ditt favorittmotiv ser æ.
Perspektiv og vinkel e det som gjør bildet ditt hær. E veldig glad i fargene hurtigruta representerer så æ må nok gå for versjon 2 hær. Bildeteknisk kunne det nok vært enda litt skarpere og hatt litt mer trøkk, men det funker for all del som det står også. Et pent bilde ja...

MVH Kay:-)
Inger-Lise S.

Flott bilde igjen,med god komposisjon.Denne gangen klarer jeg ikke å velge versjon...Fine begge..
Natta
fra Inger-Lise:)
Carina H.

Tusen takk Kay.. Blir i godt humør av å få slike kommentarer ;) Fargene er fine ja, men jeg var i tvil om jeg skulle legge et ut i farger for jeg syntes de ble så dårlig, men det var fint å høre at du likte det best :)

Carina :)
Carina H.

Takker masse Inger-Lise ;)
Avsluttet .

Et nytt båtbilde og denne gangen forfra :)
Begynner å like disse bildene mer og mer. jeg nevnte i begynnelsen av serien at jeg ønsket noen andre elementer for å bringe litt mer balanse til bildene. Jeg savner det litt her. Men på en annen måte så synes jeg kanskje at dette bilde frembringer hurtigruta mye sterkere. Jeg blir på en måte ''tvunget'' til å utforske detaljene på båten. Og dette gjør meg nysgjerrig og ivrig. Meget interessant faktisk. Synes at selv om bildene dine er ''bare båten'' så gir de litt mer allikevel. Det jeg egentlig sier her er at jeg liker bildet :)

Som nevnt kunne det nok vært mer trøkk i bildet, pluss skarpere. Men skarpheten har nok mye med digitaliseringen og kanskje også kamreraet ditt. Vet ikke helt hva du bruker. Men husker at du har fått skaffet deg et digitalkamera hvertfall.

Jeg liker versjon 2 best av samme grunn som Kay. Men synes det er en viss sjarm med det første også. Men som sagt, nummer to får frem mer av det jeg nevnte ovenfor synes jeg.

Mvh
Sindre Kristiansen
Avsluttet .

Heisan!

Jeg får ikke helt bestemt meg for hvilken v jeg liker best, men at bildet er bra er det ingen tvil om. Hvor har du stått for å få tatt det??
Liker v1 fordi det sender meg endel år bakover i tid og v2 fordi det har mange flotte farger.
Supert bilde, spes siden jeg ikke egentlig har den interressen og likevel må se!!

Mvh Laila
Rune L.

Godt komponert, igjen. Sort/hvit forbinder jeg stort sett alltid med historie, noe gammelt. Likevel fungerer det i svært mange tilfeller, bl.a. her. Foretrekker likevel fargeversjonen her. Meget pent.

Mvh
Rune
Avsluttet .

Jeg synes at begge versjonene er bra, hver på sin måte. Du har veldig mange fine bilder hurtigruta.

Jeg venter spent på fortsettelsen!

Carina H.

Er veldig takknemmlig for kommentarene deres, alle sammen!
Jeg har stått på Raftsundbrua å tatt bildet, der er jeg ofte, det har sikkert noen av dere fått med dere :)
Jeg tok dette samtidig som det andre bildet jeg har av Nordlys i Raftsundet (det med ekstremt dårlig kvalitet).

Carina =)

Karianne H.

Hei!
Et flott båt-bilde fra deg igjen. Disse hutrigrute-bildene dine er veldig bra - jeg liker dem godt..
Synes at svart/hvitt-bildet var flott også, men vil nok si at jeg liker farger best på slike bilder. Fin vinkel.

Karianne :-)
Roger V.

Versjon 2 falt mest i smak her.
Håper du fortsetter med denne serien og at du og får med litt mere elementer i bildene, slik forrige eller forrige etter der igjen. Det er ikke kjedelig å bare se hurtigruta, men bildet blir kansje litt mer spennende med et element eller to til i bilde. Ellers enig med Kay og Sindre ang. kontrast og skarphet
Carina H.

Takk igjen for kommentar. Jeg skjønner hva du mener Roger, skal prøve å få med litt omgivelser nå fremover.. Kan i hvert fall gjøre et forsøk, men jeg liker så godt å komme nært innpå skipene, det syntes jeg er stilig når jeg får det fra denne vinkelen, og dermed blir det litt vanskelig å få omgivelser, spesielt her i dette bildet. Jeg skal prøve neste gang jeg tar en foto.tur!! :)

Carina..
Joakim H.

Her har du fanget skipet fra en god vinkel. Et bra bilde. God reklame for hurtigruta. Enig med Roger Vagle ang. komposisjon. Hurtigruta er jo kjent som en stor naturopplevelse. Derfor bør du prøve å få med noe av dette også.
JH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu