Briksdal
Prøver meg på noe annet en Hurtigruten nå! :) Her er jeg i Briksdal, og øverst i bildet ligger Briksdalsbreen!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger205
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_96663} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Heisann.
Har faktisk feriert her. Veldig vakkert. Jeg liker komposisjonen du har bestemt deg for. Du drar med to store elementer og får de til å passe sammen. Veldig bra. Det er mye liv i fossen. Det er en anelse mørkt her. Jeg ser for meg at det er vanskelige forhold for eksponering. Ville kanskje ha brukt et polarizer filter for himmelen. Jeg ville også kanskje ha flyttet meg ørlite til venstre så du får litt mindre busker akkurat der fossen ''lander''. jeg ville fortsatt hatt noe der, men kanskje ikke så mye.

Mvh
Sindre Kristiansen
Carina H.

Takk for kommentar Sindre :)
Inger-Lise S.

Vakker foss,vakkert miljø og et godt bilde.Like utsnittet.

Mvh Inger-Lise
Roger V.

Et spennende bilde. Pluss for at du har fått med stort sett hele fossen, slik at vi kan se dimensjonene av den, og at breen og naturen fint kommer frem. Kansje en tanke mørkt, og utbrendt himmel
Kay R.

Hei igjen Carina...

Et mektig bilde dette ja. Fint fossefall og bra vinkel.
Slike bilder e jo ikke enkel med tanke på lysforhold. Synes bildet gror igjen enkelt plasser og blir litt utbrent uten kontraster i selve fossen. Eksponeringen e veldig vanskelig når lyset blir så forskjellig i bilde, så du må være flink å ta mange forskjellige eksponeringer så du ender opp med et bra resultat. Severdig var det absolut...
Stå på Carina..

MVH Kay:-)
Joakim H.

Mektig natur. Og endelig noe annet enn Hurtigruter. Det er bra. Kjempe fin komposisjon med mange elementer. Litt store kontraster mellom fossen og det rundt. Likevel greier du å formidle den fantastiske naturen på en god måte.
Bra!!
JH
Inge-Martin F.

Kjempe flott bilde med ein flott komp,og eit annet moment er att foss kommer ut av fjellet frå ein isbre oppe på fjellet.
Det er og komponert og kuttet meget flott.
Mvh. I.M.F
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu