Torghandleren.
Bilde er tatt på torget i Bergen. Torghandleren hadde en orange presenning som tak. Dette gir noe gjenskinn, men jeg klarte ikke å ordne det. Kanskje noen har tips å komme med.
Utstyr
  • Olympus 400 mju
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger242
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_94895} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Odd Karsten H.

Eg tviler på at det er mogleg å korrigere eit så kraftig farga lys som det som kjem gjennom, eller vert reflektert av ein oransje presenning. Det einaste du vel kunne gjort på staden var å tilføre nøytralt lys med blits eller ved å reflektere dagslys inn med eit nøytralt materiale. Biletet du alt har tatt kan du gjere om til svart/kvitt for å redde det.
Avsluttet .

Fint situasjonsbilde dette. Du har nok fått med deg alt som skjer i en torgbod. Bra skarphet i hele bildet.
Når det gjelder lyset så kan jeg ikke hjelpe deg med dette men det er vel det lyset toghandleren tilbringer dagen sin i så du kan vel kanskje bare la det være slik eller prøve det i sort/hvitt som OKH foreslår.
Komposisjonen er bra selv om jeg er litt i tvil om du har med for mye fisk nederst i bildet eller ikke.

mvh Tor
Siren L.

Hei Janne!
Synes kompen her er ok, fint at du ''innleder'' bildet med et bord med fisk. Det er et godt situasjonsbilde, det forteller en hel del om torghandelen i Bergen:)

Mvh
Siren

PS:takk for mail/melding (så bildet ditt i nettavisen i BA..stilig)
Jørgen S.

Et spennde situasjonsbilde. Flotte farger og god skarphet i det meste av bildet. Om mulig kunne jeg ønsket å fått med enda mere av fisken i forgrunnen. Jeg legger knapt merke til skinnet i presseningen i taket.
Avsluttet .

Fin dokumentärbild. Fiskarna i förgrunden förstärker fiskarens yrkesroll. Jag tycker bilden innehållsmässigt är mycket bra.

mvh/Christer
Avsluttet .

Hei hei
Synes bildet er veldig bra.
Særlig det at du fikk med såpass mye fisk i forgrunnen.

NÅr det gjelder fargeskjæret, så vet jeg ikke om du har noe bilderedigeringsprogram, eller eventuelt hvilket du har. I Photoshop eller photoshop elements er det en funksjon som heter Color Cast (hva den heter på norsk, vet jeg ikke). Hvis man bruker den funksjonen og klikker på noe som skal være hvitt, så blir fargene som oftest mer riktige.



Tore §:)
Inge-Martin F.

Hei Janne.
Lyset her er litt rødt men det gjere ikkje så mykje synes eg,
hoved personen er faktisk ikkje prega av,og det er mange detaljer her som faktisk kler litt rød stikk og då iser makrelen som jo har eit fint grønn sjær på ryggen.

(P.S Elements(2) er som regel til behør til Digitale speilreflekser og filmscanere så å bruke Ca1500Kr eksta viss ein vill kjøpe SLRD kamera er kansje unødvendig.)

Mvh. I.M.F
Helge A.

Nå ble jeg sulten. Fin vennskapelig stemning og fiskebordet er jo et lite kunstverk.

Mvh Helge
Frank N.

Fin og interessang situasjon. Her kan man sitte lenge og bare studere detaljer i bildet.

Frank
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu