ANNE FRANK'S GRAVSTED.
På min reise i Tyskland stoppet vi i Bergen Belsen og gikk rundt på området der. Det var en sterk følelse å besøke et sted hvor så mye grusomt har foregått.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetScannet inn et papirbilde.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger406
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_94109} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ragnar W.

Jeg lar det tekniske være siden du sier det er skannet fra papir, hviket trolig forklarer hvorfor det er en del mangler i så måte.

Vinkelen er altfor rett på og utsnitt for tett etter min oppfatnign.

Med så stor skrift burde det være rom for å ta med mye mer av omgivelsene og plassere gravsteinen et annet sted i bildet uten at poenget (navnet) blir borte.

Forutsatt at omgivelsen var interessante selvfølgelig, men det meste er bedre enn dette.

Allerede ut fra det lille jeg ser her, ville jeg foreslå at du hadde tatt med mye mer nede og til venstre. Mao gravstøtten mer oppe til høyre i bildet og detaljene på bakken og blomsten nedover til venstre i en diagonal.

Det skal som regel lite til, men man må tenke LITT komposisjon.

Her sitter jeg igjen med en ''ut av bussen, knips, inn i bussen'' følelse.

Overlat det til japanerne ...

/Ragnar :-)
Inger-Lise S.

Hei!Spesielt å få se dette.Det gjør inntrykk.
Rolig og fin bakgrunn.Mulig komposisjonen kunne vært annerledes,der vet jeg ikke.Tenkte ikke på det da jeg så bildet.Vil tro det var flere gravstøtter rundt.Jo,det er rett på det her,men du har fått vist oss det du ville og det er fint.

Mvh Inger-Lise
Espen P.

Huff.... Trist historie. Har vært i flere leirer i gamle øst europa, men ikke i Tyskland. Det er vanvittig å gå å se i disse leirene. Sterkt bilde. Liker at det er tatt rett forfra egentlig. Enkelt og greit.

ePsen
Sidsel A.

Enkel og sterk dokumentasjon for oss som kjenner historien. For dem som ikke gjør det, blir det kanskje ikke det samme?
mvh Sidsel
Karianne H.

Takker for kommentarer, ros og ris ;-))
Det er ikke et ''ut av bussen - knips!''- bilde Ragnar, vi var der lenge - og kjørte ingen buss! Men for en ukyndig fotograf som meg, tenkte jeg ikke lenger enn å fotografere bare graven her! Bildene ble mer oppdelt i mange bilder...
Du er inne på noe der Sidsel; tenkte ikke på at jeg begynner å dra på åra, og er oppvokst med både film og teater om Anne Frank's dagbok.
Tøft å gå på slike steder ja. Min yngste datter var med (da 17 år), og hun ble virkelig sjokkert over massegraver og alt hun så og leste der. Men de har godt av å se hvordan det er/har vært her i verden.

Karianne :-)
Inger Anne Maritsdotter V.

Et sterkt uttrykk , likte dette :)
Ha ei fin uke.
mvh IAV
Anniken S.

En sterk historie bak dette bildet. Kanskje gråtoner eller sepia kanskje kunne ha forsterket det du vil formidle her?
Avsluttet .

En enkel måte å formidle et budskap. Vi behøver ikke alltid lete etter å være kreative når vi fotograferer. Motivet midt i billedfeltet gir balanse og ro.
Forøvrig , takk for din kommentar til ''hjemmeboende''. Takk.

Mvh
ARVE
Wes D.

You can also visit Anne Frank huis in Amsterdam which is now a museum but was once the place in town where her and her family hid until they were betrayed by a neighbour.
A sad event in history

Kind regards Wes
Karianne H.

Wes: Thanks for telling me that! My cousin lives in Holland, and maybee I visit her to take a look at Anne Franks house. I didn't kwow. Yes, a sad story...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu