Trappene i Oia...
På min tur til Santorini brukte jeg kameraet flittig. Det var så mye vakkert å fotografere, og de fleste bildene ser ut som postkort. Det er bare slik det er der...! De som har vært der vet det selv. Derfor legger jeg ut et bilde som er litt annerledes enn de fleste ''postkort-bildene'' som jeg tok der.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-06-19 23:47:24
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger218
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_93250} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Jørgen S.

Ja her har du fanget et annerledes Santorinibilde. Den gamle døra og trappa som forsninner bakom gjør bildet mystisk. Den diagonale skyggen midt i bildet forstyrrer litt.
Egil E.

Synd med skyggen. Et behagelig bilde å betrakte, du kunne med fordel lagt ut en større versjon.
Inga Helene J.

Dette var et fint bilde! Fin komposisjon og stilige farger. Skyggen er dum ja, men neppe så mye å gjøre noe med.

Inga
Karianne H.

Takker for hyggelige kommentarer! Ser at bildet er litt lite, kan legge ut en større versjon. Den skyggen kan jeg vel kanskje fjerne i PS..? Kan jo se om det blir noe pent....

Karianne :-)
Karianne H.

Dessverre ble det ''nye'' bildet uskarpt.
Inger-Lise S.

Hei Karianne!
Et knallstilig bilde! Jeg likte begge versjoner.Har ingenting å utsette på noe her.
Dette likte jeg kjempegodt.
Flott komposisjon etc:)

Mvh Inger-Lise
Lars-Anders M.

Vakkert motiv. Bra gengitt.
Inger Anne Maritsdotter V.

Et vakkert malerisk og spesielt bilde fra Santorini ;-)
-IAV-
Espen P.

Hei Karianne Hanisch Boberg

Et kjempestilig og vakkert bilde. Ser ut som om et bilde fra et eventyr. Flotters!
Når det gjelder ver#2, ser det ut som om du har tatt ver#1 og forstørret det....(?) Jeg ser tydelig pixler i det, og om du har forstørret det lille opp til det store - så må du ALDRI gjøre det. Kan jo være du har brukt mye komprimering også, det vet jeg ikke.

ePsen
Karianne H.

Takk for kommentarer!
Ja, det er et litt annerledes Santorini-bilde.
Espen: Jeg vet neimen ikke hva jeg har gjort jeg??? Dette bildet ble tatt med et ikke dig.kamera, et canon ixus. Ikke så bra?? Da jeg scannet inn bildet ble det mye større enn 250k, så jeg gjorde det da mindre på en eller annen slags måte??? Så skulle jeg da legge ut en større versjon - og jeg vet liksom ikke hva jeg har gjort :-( Ser jo at noe er feil, men jeg har lite vitenskap om oppløsninger, pixler og alt det greiene der enda... Studerer alt jeg har av tid til overs i brosjyrer og bøker om PS. Håper kunnskapene mine blir bedre etterhvert!

Karianne :-)
Anniken S.

Dette var et flott postkort Karianne.
Komposisjonen er veldig bra. Syntes du har fått med mange elementer som er med på å skape stemningen i dette bilde.
Bilde er en smule overeksponert og mangler en del pixler.
Får en følelse av at dette er et maleri....et vakkert sådan... :-)
Karianne H.

Hei Anniken! Alt i Oia på Santorini var som et maleri i mine øyne. Jeg fikk nesten ikke sett meg mett på alt det vakre der. De fleste bildene jeg tok er som postkort du ser derfra. Kan legge ut et nest gang, og man kan nesten tro det ER et postkort. Selv med engangskamera ble det flotte bilder! Her gikk vi ned ei kjempesmal ''gate'' som var som en labyrint, det var ikke lett å finne ut igjen... Og vi endte nede ved denne blå-grå inngangsdøra. Tror det var en privat bolig...? På baksiden var det nemlig en hage full med de vakreste blomster. Santorini er et sted jeg gjerne reiser tilbake til med kameraet :-) Det er vel ikke for ingenting at ca. 90% av alle greske postkort er fra den øya!

Karianne :-)
Fred S.

Har nok ikke helt sans for den amerikanske hagen din ( bildet, ikke selve hagen), så jeg velger dette, også fordi jeg kjenner Oia. Flere av bildene dine har en tendens til å bli uskarpe, dette er av de bedre, selv om det heller ikke er helt fokusert. Utsnittet tett og fint, og som du selv sier, litt atypisk for både Oia og Fira og mere til.

vh fred
Sidsel A.

Dette var stilig!
Takk for konstruktiv kommentar til mitt bilde ''Beautiful brown eyes''. Har ikke fått kommet tilbake før pga. nettproblemer.
mvh Sidsel
Karianne H.

Tusen takk for kommentarer!
Fred: Ja, det er flott i Oia og Fira, selv likte jeg best Oia, så det var der jeg tok de fleste bildene.
Espen A har også sett at jeg får uskarpe bilder, og han ba meg sende originalene til seg. Sendte ham bilde som var lagt inn fra kamereat og et som var scannet inn. Han tro jeg har en dårlig scanner, for de bildene har jeg problemer med her. De er IKKE slik i papirkopier! Så han har nok rett...

Karianne :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu