no skal han snart få fykja
Tida gjeng, men vi kan ikkje gjere så mykje med det - Og ærleg tala: Dei gangane tida stod stille, . . . ville vi ha gjennopplevd dei? - Nokre av dei kanskje, men ikkje alle - Og det at vi vert eldre? Nei, alternativet er så absolutt mykje verre. Difor denne stakkars løvetanna - eg vil ikkje seie akkurat korleis eg assosierer, . . ein skal jo ikkje seie det, men la betraktaren sjølv få tenkje sitt (og så var det bluferdigheita da). . . Han er halvgammal, samansokken og skrukken som ein sprengd og utbrukt ballong, men bakom - om veret held seg - så ligg det ein ny vår, eller haust - med tindrande snøkvitt hår og ein fridom som den gylne tidlegare han, berre kunne drøyme om - om han hadde hatt vit til det da. - For no skal han snart få fykja!
Bildet inngår i albumet på leit etter vår -
Utstyr
  • Nikon Coolpix 4500
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger189
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_89118} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Miriam A. L.

flott macro!
Inger-Lise S.

Herlig,vidunderlig tekst:) Beklager at jeg nevner teksten først,jeg kunne ikke dy meg! :-)
Bildet ditt er meget skarpt,med klare og fine farger.Men som du sier:Skrukket og sammensunken...Ikke så vakker,men godt laga.Og som du sier så godt:Snart får den fyke:)Og litt uryddig bakgrunn,det passer vel godt!?
Herlig bilde,herlig humor!

Hilsen Inger-Lise:)
Povl Kjeld H.

Flot og skarpt
mvh povl
Nils B.

Mange pluss for tekst og tittel. Bra avbilding er det også.
mvh Nils
Kjetil H.

I positiv forstand så var dette ekkelt skarpt, god fargegjengivelse - kjenner det rykker litt i Round-Up hånda her... :-)
Inger Anne Maritsdotter V.

So enormt god skarphet på desse artige detaljene ; her må du ha brukt stativ eller ? og (som vanleg ) ei artig fortalt historie til ;
eit flott bilde , syns eg.
-IAV-
Venche J.

Flott makrobilde med god og gjennomtenkt tekst.
Takk for det.

Det som slår meg er at her oppe i nord er de knapt begynt å blomstre.

Wenche.
Grethe B.

Flott tekst, tanker og ord til ettertanke med snert i, i like it!!!:-)) Dessuten et flott bilde, hvorfor må det alltid være *de vakre* vi avbilder..? Synd denne stakkaren ikke klarer å *reise seg* til å bli hvit og fly med vinden som i min *løvetannfabel*...Ganske slapp denne ja:-)

mvh og god natt
gt
Hilde J.

Dette likte jeg absolutt! Kombinasjonen av tekst og bilde er nydelig, varm og god. Ord til ettertanke som er godt illustrert.

~~Hilde~~
Bergliot E.

Dyktig presentert, både tekst og bilde. Skarpt og med en fin dus bakgrunn. Veldig bra.

Bergliot:)
Odd Karsten H.

Eg har visst vore litt sløv med å takke for kommentarane denne gangen - eg var veldig spent på korleis dette biletet og ikkje minst denne fortelinga vart motteken. Det er jo ingen vakker blome, og som Kjetil seier, så kan det få det til å rykkje i Round-Up-handa til nokon og ein kvar. Tusen takk :-)

Odd
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu