HAPPY BIRTHDAY!!!
Vi feiret bursdag hos oss i dag, og jeg synes dette bildet var litt utenom det vanlige. For det er vel ikke så vanlig at bursdagsbarnet ønsket ris istedetfor kake, og måtte dermed blåse ut et lys oppi riskokeren! Slik er altså en greker, oppvokst i New York og bor nå i Norge...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-05-10 00:55:58
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-05-10 01:16:23
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetEt øyeblikksbilde idet lysene på den ''flotte kaka'' ble blåst ut! Ikke så mye å få gjort med bildet. Litt vanskelig i og med de har så forskjellige hudfarger.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger309
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_87764} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Bildet/bildene er ikke de beste jeg har sett. Bakgrunnen er for utbrent. Spesielt på det første. På det andre er lysene i veien. Det siste er for uklart. Fargen på huden til jenta er litt for lilla. Du kan fikse på det selv om de har forskjellige hudfarger. I PS kan man bruke maske.
Bildene har veldig preg av digitalkamera og oppskarping i PS. Dessuten er de litt kjedelige.
Men historien er absolutt noe å bygge på. Ideen er fin.
Avsluttet .

Historien var kanskje bedre enn bildene? :)
Hans Petter L.

Grei historie.
Håper bursdagsbarnet hadde er fin dag.
Litt hardt lys kanskje. Et lite tips kan kanskje være å sette ned eksponeringen med -1 EV. Bruk blits ute!!!

mvh
HansP
Inger-Lise S.

Hei! Jeg syns v#2 var et bra bilde.Og som du sier:Ganske uvanlig å blåse ut lys i ris:) V#3 var ikke så værst,men litt uskarpt.V#1 var jo morsomt,men det syns jeg passer best i familiealbumet.Bakgrunnen var helt grei i v#2 og 3,syns jeg.
Vedr. lyset,vet Hans P bedre enn meg..

Hilsen Inger-Lise:)
Karianne H.

Takk for kommentarer! Jeg tror kanskje det er best at jeg holder meg til landskap og solnedganger.. :-)) Får ikke helt dreisen på portretter osv, selvom det er DET jeg helst vil ta bilder av.
Ang. blitz Hans Petter, så blir jeg litt forvirret. For dere har bedt meg la være å bruke blitz på mennesker, og nå når jeg ikke har gjort det så ber du meg bruke det!!! Jeg brukte forresten blitz på V#1. Så nå ble jeg veldig usikker.....
Ikke så bra bilder kanskje, men jeg synes de er morsomme. Kan forandre kategorien til HUMOR kanskje. Dessuten var det vel mest historien rundt bildene som fikk meg til å legge de inn.
Jeg har ikke fotoutstyr til å ta macrobilder og lign. bilder, så jeg har bare glede av å delta her med det jeg har av bilder, og synes det er bare flott at dere kommer med kommentar, enten det er pluss eller minus! Hovedsaken er at jeg har lært en god del i den korte tiden jeg har vært medlem, og det er jeg glad for.
Håper jeg snart får tilbake min etterlengtede scanner! Kanskje det blir noen godbiter da - vi får se!

Hilsen Karianne :-)
Anniken S.

Hei Karianne. Disse bildene syntes jeg dessverre ikke var spesielt gode. Har vært noen turer innom for å titte på de nå, men jeg vet ikke helt hva jeg skal si....de er rett og slett ikke bra nok. Allikvel så syntes jeg ikke du skal gi opp portrettbilder. Det finnes noen små tips som kan gjøre dette bedre for deg. Finn deg en tålmodig modell. Bruk et laken el. til å lage bakgrunn, heng det opp på en vegg. Fotograferer du utendørs så bruk helst en skyggeside, det er enklest.
Sørg for at klær og bakgrunn stemmer overens.
På biblioteket finnes det mange flotte bøker om fotografering av alle slag, jeg er fast kunde der nå *S*
Stå på Karianne :-)
Geir Andre O.

Stå på Karianne, det viktige er jo å ha det morro og lære, da skal du se du får dreisen på portretter osv Finn en passende modell å lån vedkommende en stund, prøv dere frem, ha det GØY, det er hele poenget, både fotograf og modell må ha det gøy for å få en fin stemning

Geir
Karianne H.

Hei, og tusen takk til Anniken og Geir Andre som oppmuntrer meg til å stå på videre!
Jeg har vært nær ved å kutte ut her noen ganger, men samtidig så synes jeg det er veldig gøy å være med å legge ut bilder like mye som det er å se på og kommentere andres bilder. Jeg synes det er SÅ mange flotte bilder her, at jeg mente jeg ikke hadde noe her å gjøre, selvom jeg elsker å ta bilder. Og da særlig av mennesker...
Men det er nok som dere sier; jeg må finne meg noen som synes det er gøy å stå modell. Av barn er det litt lettere å fotografere for de har så mange naturlige og fine uttrykk - hvis en bare klarer å fange opp akkurat den riktige stunden!!
Tenk dere det...: Av alle ting, så vant jeg en fotokonkurranse for noen år siden!!! Der fikk jeg bl.a i premie, Den store fotoboken, og den står det masse nyttige tips og forklaringer i. Jeg skal begynne å lese litt i den igjen.
Av utstyr som jeg har brukt nå så er det et middelmådig digitalt kamera, og man kan ikke forlange så mye av det. (Ikke råd til å kjøpe noe bedre for øyeblikket!) Jeg har et speilreflekskamera som jeg har tatt mange fine (jeg synes de er fine) portretter med, og det er nettopp de jeg venter på å få lagt inn her, bare den h....... scanneren vil begynne å funke igjen. Jeg venter på en cd fra HP og håper den er rett rundt hjørnet.
Kanskje det kommer noen bilder som vil fenge da. Da holdt jeg på med laken som bakgrunn osv. osv.
I mellomtiden får dere nøye dere med det jeg legger inn, for som sagt tidligere, jeg har lyst til å fortsette her på ''dotten''.
Det finnes så mange hjelpsomme og hyggelige mennesker her, blant annet dere som oppmuntrer meg, og du Anniken som har hjulpet meg med masse. Tusen takk!
Ha en fortsatt fin uke alle sammen...
Klem fra Karianne :-)
Inga Helene J.

Hei Karianne!

Godt forsøk, men jeg er enig i endel av kritikken. Som bilder for å skildre en historie synes jeg de fungerer greit. Jeg tror det viktigste er å prøve å ta de bildene man har lyst til og så prøve å lære av de feilene man gjør. Personlig synes jeg et er vanskelig å være voksen og dårlig til noe :-D

Jeg underviser barn i musikk og forteller dem at for å lære seg å spille et instrument, så må man øve seg, og at det er mye man må lære seg på for å mestre det. Det betyr at man ikke kan forvente seg de store resultatene med en gang. Det er bare så innmari vanskelig å leve etter det selv.

Fortsett å ta bilder og legg de ut på dotten, Karianne. De fleste her er bare innstilt på å hjelpe, det er min mening. Det viktigste er at du selv har glede av det.

Inga
Inga Helene J.

Hei igjen!

Ikke misforstå meg. Jeg synes ikke at du tar dårlige bilder, jeg liker dem. Har sagt så i tidligere kritikker. Jeg bare prøver å beskrive en situasjon som jeg selv ofte møter meg selv i, hvor jeg føler at det jeg gjør ikke strekker til, Følte at du var i samme situasjon.

Inga
Karianne H.

Ta det med ro Inga - jeg misforstår deg ikke! Synes det er helt greit at noen gir meg dårlig kritikk og samtidig gode råd. Jeg har jo også lagt det inn på bildekritikk-nivå....
Det var en venn av meg som fikk meg til å melde meg inn her selvom han ikke hadde sett noen av bildene mine. Jeg gikk inn her på ''dotten'' og så og så og så på alle de flotte bildene, og det var da jeg tenkte at jeg ikke hadde noe her å gjøre. Men jeg så også noen bilder som var sånn ca. på mitt nivå, og dermed tok jeg sjansen.
Det er jeg glad for, fordi jeg har lært så mye her av hyggelige og hjelpsomme mennesker, og hvis ingen kritiserer bildene mine får jeg jo ikke noe hjelp!
Så jeg føler stor glede ved å være med her på ''dotten'', det er veldig gøy.

Hilsen Karianne :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu