Min kone og venn
Prøver meg på å legge ut et bilde av kona i forbindelse med vår 29-årige bryllupsdag som akkurat har vært!! Men når hun får se dette så blir jeg vel halshugd - så hvis bildet blir borte, er det ikke jeg som har fjernet det.....!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-05-08 11:14:15
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger399
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_87529} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ivar K.

Jasså, du er stuntmann... artig.

// Ivar
Lars Harald J.

Artig at du prøver deg på slike vågale ting. Skjønner på en måte hva du mener når du sier du vil bli halshugd:) Bildet i seg selv er ikke bare blomster når det kommer til det tekniske og kompositoriske. Men det var vel kanskje ikke intensjonen din heller?

:)

LAS
anders s.

jeg vet ikke helt hva jeg skal si. temmelig stivt/anstrengt uttrykk.
Kjell Widar B.

Hei og takk for kommentar.
Ja, jeg får vel kalle meg ''stuntmann'' kanskje.?
Når det gjelder bildet så er det vel som AS skriver, litt anstrengt. Kona lå og hvilte da jeg kom med kamera - ikke så lett å unngå å bli litt stiv i blikket da. Litt redd kanskje?
Men jeg er fornøyd likevel..
Kjell W.
Anniken S.

Så mannen har blitt vågal.....
Syntes Karianne er et søtt vesen og fortjener sin plass her på dotten. Min mening er at dersom bilde (fjeset) skal beskjæres må det gjøres riktig. Behold haken og kutt toppen eller beskjær det tettere både oppe og nede. nå blir det litt mer sånn tilfeldig hva du har fått med. Stå på, fotografering er gøy!!!!
Hans Petter L.

Neida, Karianne lar nok dette passere! Hun har jo samme bilde på sin egen profil! :-)

Dere har noen flotte bilder, dere to. Gratulerer med passert 29 års bryllupsdag. Jeg har bryllupet mitt i vente 21 august!
Hils din kone!

mvh
HansP
Karianne H.

Hei Kjell!
Jeg har ikke halshugd deg enda og jeg skal ikke gjøre det heller :-))
Selvom jeg ikke liker å ha bilde av meg her, så skal jeg ikke være så feig at jeg truer med at du skal fjerne det...
Er jo pent gjort av deg at du legger inn bilde i forbindelse med bryllupsdagen da... Pent tenkt hvertfall! Og jeg er glad for at du har fjernet såpass mye som du har gjort (he-he)

Hans P: Når det gjelder bildet på min profil så var det såpass lite at jeg synes det kunne stå der i mangel av noe annet bilde. Jeg trives absolutt best BAK kameraet og gjør meg best BAK kameraet også!!!

Karianne :-)
Knut M.

Syns at Karianne ser riktig fotogen ut, så stå på og fyr i vei. Tenker du får et riktig så bra bilde, bare hun venner seg til å stå forran og ikke bak kamera. Har fått noe erfaring med å ''venne'' folk til å være forran kamera. Etter endel runder, så hender det i de fleste tilfellene at de klarer å slappe av og ha det morro på den siden av kamera også.
Nå skriver du ikke noe om kamera så det er vanskelig å gi deg noen direkte tekniske tips om hvordan en kan ta slike bilder bedre.
Tror bilde hadde vært tjent med litt mindre lys, noen av partiene i ansiktet blir litt for utbrendt etter min smak. Det er en ting som krever (som regel) et nytt bilde.

:o)
Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu