Mitt yndlingsferiested - KRETA!!!
Hellas er et herlig land å feriere i, og jeg har funnet mitt paradis som er Kreta! Det kretiske folket er enormt hyggelige, ærlige og folkekjære mennesker. Jeg gleder meg allerede til høsten hvor en ny tur står for tur...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-05-07 00:59:21
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-05-10 03:05:36
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger317
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_87391} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Inger-Lise S.

Et flott bilde Karianne! Du har fanget et fantastisk lys.Skjønner godt at du liker deg her.

Inger-Lise:)
Karianne H.

Hei i natten Inger-Lise! Tusen takk for hyggelig kommentar. Tenkte jeg fikk prøve med noe annet enn portrettene mine....
Har fremdeles ikke fått ordnet scanner så da må jeg bruke de jeg har liggende inne fra før av, og nå synger det på siste verset av bilder jeg kan bruke... Så det er bare å håpe jeg får bukt med scanneren iløpet av uka.
Ja - Kreta er virkelig bare herlig, jeg anbefaler å reise dit hvis du ikke har vært der!

Hilsen Karianne :-)
Avsluttet .

Dette må være tatt i Chania - var der i -98. Trygt og rolig sted for familieferie. Taxisjåførene derimot ... Fant fort ut at buss var best.
Karianne H.

Åsmund; bildet er tatt i Rethymnon! Men havna i gamlebyen der er veldig lik på den i Chania... Ellers så er det til Chaniakysten turen går til høsten! Enig med deg ang. taxisjåførene, uff og uff..
Karianne :-)
Avsluttet .

Versjon #2 likte jeg best, ble mer naturlig da..
Flott bilde.. :)

Mvh
Linda

Inge-Martin F.

Enig med Linda Versjon#2 er best,å bruka''sharping''på eit motlys bilde kan lett bli for mykje av det''gode''og her er det ein fin rolig stemning som ikkje kler for mykje kontraster syns eg,noke eg syns du har klart flott i originalen. Mvh. I.M.F
Tom H.

Er enig med de to siste. V1 virker overpixelert og gir et urolig inntrykk. V2 derimot fikk meg til å senke skuldrene. Er det mulig at bildet heller litt til høyre? Kan se sånn ut på horisonten og mastene. Føler at bildet blir enda roligere hvis du retter det opp en tanke, men det er selvfølgelig pirk.
Flott bilde!

Mvh Tom H
Hans Petter L.

Samme som de over, versjon 2 var mest behagelig.
Synes det var for mye USM på V1. Synes også at bildet heller en del ned til høyre. Rett opp V2, så har du et KNALL bilde!

mvh
HansP
Halgeir V.

Eg likte dette, flott sommer kvelds stemning.
Mh 1/2geir
Karianne H.

Hei, og tusen takk for mange fine kommentarer!
Når dere sier det så ser også jeg at bildet heller mot høyre... men jeg aner ikke hvordan jeg skal rette opp det...? Mulig noren har fortalt meg det før, men det husker jeg ikke. Så bildet får bare være som det er.... foreløbig!
Ha en fint helg alle sammen.

Karianne :-)
Inger Anne Maritsdotter V.

#2 var stemningsfullt og fint bilde ;-)
-IAV-
Anniken S.

Hei Karianne. Dette var virkelig et nydelig bilde. Ditt beste hitil. En nydelig solnedgang med et idyllisk motiv.
V2 fungerer best for meg også. Syntes den lille skyen i venstre hjørne lager liv på himmelen og gjør den ellers så knalle himmelen enda finere. For å rette opp bilde lager du en crop (beskjæring) rundt bilde. Da får du muligheten til å justere i øvre høyre hjørne. Du får en buet pil som du kan dra frem og tilbake. Ellers må jeg bare si, veldig godt gjennomført.
Siren L.

Hei Karianne c'',
Dette var et varmt og deilig bilde!
Flott med slike plasser en lengter tilbake til:)

SL
Karianne H.

Hei igjen!
Takker så mye for fine kommentarer! Det er nok som dere sier at v#2 er den beste. Jeg har litt for lett for å bruke usm for mye.
Anniken: Takk for hjelp til å rette opp bildet. Stakkars deg som må bidra med så mye hjelp til meg!!! Setter stor pris på det!
Ha en god og solrik søndag alle sammen! Her er det 27 grader og topp vær! (Måtte ha en pause fra sola!)

Karianne :-)
Bergliot E.

Heisann,
Takk for kommentaren til bildet mitt. Hyggelig!!

Flott motiv du har foreviget fra Kreta her. Mye stemning og fint miljø. Lengter etter seilbåtlivet som jeg har feriert på de to siste årene, men vi var ikke på Kreta. Seilte ut fra Athen og rundt om øyene i Kykladene. Fantastisk flott!!

Bergliot:)
Bergliot E.

Huff ...det gikk litt fort her. Glemte jo å skrive at jeg syns v2 ble best av de du har lagt ut. V1 syns jeg ble litt for harde kontraster, iallefall på min skjerm.

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu