Veivalg
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-05-03 17:13:22
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • -
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger609
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_86874} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .

Nydelig!

Fin effekt, men tror kanskje bildet blir like bra med alt i S/H. Benken trekker litt for mye oppmerksomhet. Det er vel den gamle og veien som er hovedmotivet?

Veldig fint komp!

MVH Stian Hustad Håpnes
Avsluttet .

Spennede komposisjon og tittel. Bra med den røde benken i kontrast til alt det grå. Liker komposisjonen med mannen som pga den løftede høyrefoten ''heller'' mot venstre, samtidig med at linjeføringen i de to veiene der fremme også liksom ''heller'' mot venstre. Kunne muligens hatt ørlite mer kontrast, men dette er uansett virkelig bra.
Avsluttet .

Fin tittel og komp!
Benken må være rød etter min mening. Den trekker oppmerksomhet både med farge og uten. Finest med farge. God bruk av symbolikk :)

hilsen younas
Avsluttet .

Vanskelig å velge versjon 1 eller 2, men jeg tror faktisk jeg velger versjon 1. Benken trekker ikke så veldig mye oppmerksomhet, den gjør bildet litt mere spennende. Jeg likte begge versjonene, men kanskje 1'ern best.

MVH Stian Hustad Håpnes

Erlend B.

Veldig bra! Fin komposisjon og tankestimulerende innhold. Får lyst til å se på det igjen. Best med rød benk syns jeg. Veldig, veldig bra :-)

mvh
Erlend
Thera E.

Liker dette :) Stilig med den røde benken.
Espen G.

veldig bra.. fin effektbruk.. greit komp fint eksponert...
tommelen opp ifra meg.

-espen-
Thora A.

Nydelig komposisjon! Jeg er selv veldig glad i bilder med blandet farge og svart/hvitt, og dette var nok et bilde jeg likte med den effekten. Bildet var spennende i begge versjonene. Synes ikke benken trekker for mye oppmerksomhet i v. 1, men bare gjør det mer spesielt.
Kjempebra!
-Thora :o)
Inger Anne Maritsdotter V.

En god og passende tittel som formidlet det du ville vise best i #1 ; bra bilde.
-IAV-
Karianne H.

Hmmm, dette var vanskelig å si hvem versjon som er best. Egentlig er begge like fine - på hver sin måte. Synes ikke at den røde benken blir dominanten her selvom den er farget.
Liker sånne sort/hvite bilder med en fargekladd i og jeg har alltid lurt på hva som blir gjort for å få det slik...? Merker du av krakken og lager resten i sort/hvitt eller hva???
Et fint bilde hvertfall..
Karianne :-)
Kristoffer R.

For meg er v1 et mye mer dynamisk og spennende bilde. Det at benken blir så synlig gjør at tankene mine fokuseres mot benken, og dermed hvor mannen kommer fra. Han har reist seg opp fra en rolig tilværelse og går mot et skille... han hadde ikke trengt å være gammel for at symbolikken skulle funke: kanskje hadde det til og med vært mer effektivt om personen hadde vært ung.

Gode kontraster i bildet -- kompen er også veldig flott.
Bjørn H.

Hei Kristine ...

V1 funker ikke med den røde krakken, mens derimot V2 i sort/hvitt er et skikkelig flott bilde...

liker det veeeeldig godt :)

Bjørn ;¤
stian w.

Hiver meg på Bjørn H. sin kommentar her.
Blei litt for heftig til et rolig bilde med den rød krakken.
Fint
:)
Nils L.

Et godt bilde med vemodige undertoner. Ved nærmere ettertanke synes jeg også at v1 kan fungere. Det ligger symbolikk i at det er en dobbel benk, men bare en går derifra... Bra.
Mvh Nils :-)
Avsluttet .

Et stillig bilde her Kristine, men jeg syns heller at du skulle valgt grønt til benken.
Siren L.

Hei!
Dette likte jeg godt!
Elsker benker- og denne var knall da du skilte den ut som rød:)
Det er 2 benker og 2 veier- og den gamle mannen, stakkars, er alene. Minner meg litt om livet, kanskje det å bli gammel og alene... *snufs*
Flott motiv og ''feeling''

Mvh
SL
Ferran C.

Hi kristine,
Like bedre v2, nice composition and touching motive-meaning, i think i would had play some focusing enhancing the old man and bluring for-background.
Nice theme.
Ferran
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu