Regn frå klår himmel
Det var vanskeleg å sleppe til på datamaskina i går kveld og, så abstinensen dempa eg med ein tur i blåbærlyngen.
På ettermiddagen regna det her, eller som det stod hos ein av dei utanlandske vermeldingstenestene om veret her i Ålesund den dagen: «Clear sky, drizzle». Og sjølv om eg ikkje er så stiv i framandspråk så trur eg eg kan gå god for at det tyder : Regn frå klår himmel». Blåbærlyngen ser ut til å trivest bra med det, og i motsetnad til sist år så er verkar det
som om bestøvinga alt er i godt gjenge.
Bildet inngår i albumet på leit etter vår -
Utstyr
  • Nikon Coolpix 4500
  • -
  • Brennvidde19,7mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/21s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger259
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_85862} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Karl Andreas W.

Fint motiv og bra utsnitt, men jeg trekker dessverre den tekniske kvaliteten litt ned. Bildet ser litt pixlete og komprimert ut for meg. Fargene er også litt blasse, og så er det jo litt overeksponert.
Fint, men ikke helt perfekt.
Fredrik L.

Hvor er fokusen henn? Det er svært lite fokus her. Gjør bildet rotete.

Fredrik Lønne...
Odd Karsten H.

Biletet er tatt litt før åtte i går kveld - på frihand og med ei lukkarhastigheit på 1/21 sekund.
Det er så vanskeleg å få stativet under blåbærlyngen, ser du, så eg fekk berre forsøke så godt eg kunne. Eg konsentrerte meg om vassdropane på blomen, og med blendaropning 3,8 vart det ikkje så mykje anna som kom inn i det skarpe området.

Odd
Inger-Lise S.

Stilig og annerledes bilde.Klare fine farger og skarpe dråper.
Syns jeg ser deg med stativet under blåbærlynga:)

Inger-Lise:)
Anniken S.

Vi har løst pc problemet sånn delvis her i huset. En pc til hver, men fortsatt bare en linje online. Kjenner til problemet med å få tilgang. Da er det godt å komme seg på jobb og ha sin helt egen linje *S*
Liker måten du har fått dråpene skarpe på, ingen tvil om at du klarte den jobben. Allikevel syntes jeg det blir vanskelig å feste blikket på et punkt på bilde. Hvis du ønsker å fremheve dråpene enda mer tror jeg kanskje du skulle ha beskjært bilde helt tett inntil blomsten og konsentrert deg om området rundt der. Liker fargene på blomsten og syntes de er med på å skape et godt fargestikk i bilde.
Bergliot E.

Dekorativ med de klare regndråpene. Vakkert!!

Bergliot:)
Odd Karsten H.

Rommet til guten er kabla og klart, og maskina hans er kobla opp mot nettet, men . . . . . mi er berre sååå mykje raskare. Difor vart det eit par hundre nye forsøk på å forevige blåbærblomar i kveld også. Innimellom dei må det vel dukke opp eit som eg kan bruke.
Tusen takk for kommentarar
Grethe B.

Litt for utbrent for meg dessverre...men kult snitt og du skal ha pluss for vinkelen!!! Og så blåbær da gitt...ikke bare blåbær det:-)

Natahilsen og god uke!

mvh
gt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu