Lomowalk #3
Bildet inngår i albumet Tillfeldighetens Konst - En hommage till Lars-Anders Mosskull som myntade begreppet. Serien består av bilder tagna utanför fotografens kontroll. Kameran får jobba på intervalltagning medan fotografen gör andra saker.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger354
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_85169} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ole Marius F.

Syntes de andre lomowalkbildene er tøffere enn dette. Bevegelsen gjør mye i disse lomowalkbildende, så dette ble litt kjedelig.
KG S.

Ja, jag kan förstå synpunkten, men även vid LomoWalking stannar man upp ibland. Just här stod jag still i en kö för att få kaffe o kringla...
Rune Edvin H.

Kommentaren din kl. 11.59 var bedre enn bildet...
Funker ellers bra i serien.
Rune
Mariann S.

Må si meg enig med de andre...
..skjønner egentlig ikke hva du vil fram til her ?
KG S.

förstår att skarpa bilder kan vara svåra att förstå... nästa bild i serien är något mindre skarp men desto mer avslöjande... berätta det inte för någon, men det blir en halvnaken historia... modellen är enig om att publicera bilden, don´t worry!
Are-Martin S.

Jeg liker ikke at den sorte rammen er tykk opp og nede, mens den er tynn på sidene, det er noe som skurrer. Liker heller ikke at den sorte rammen går i ett med bakhodet til han med caps'en. Men symetrien mellom capsen og broderiet (for det er vel hva det er, et broderi?) på veggen bra er et godt treff. Samme med linjen til gardinen som treffer hjørnet.

Jeg er vel neppe den eneste som gleder seg til ditt neste bilde, en slik forhånsannonsering forplikter, jeg venter spent :)

KG S.

Tack Are-Martin, jo nästa bild blir nåt extra... det är en modell som några av er känner till sen tidigare... men ändå ett LomoWalk skott, precis som det här. Alla antydningar till komposition är fullständigt slumpmässiga, men det är ändå intressant att se att sådana finns, eller med god vilja, kan tolkas in!
Lars-Anders M.

Mycket bra . Tycker om tillfeldighet og kunst. Stå på.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu