Min beste venn begynner å bli gammel......
men er mer trofast enn noensinne.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-04-12 00:41:34
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-04-12 05:35:44
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2004-04-13 22:56:40
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger227
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_83941} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Hans Petter L.

God kveld Karianne...

Jeg ville på dette bildet, tonet ned kontrastene lite granne. Da unngår du at de lyse hårene, som er ''angrepet'' av blitzen, blir så voldsomt utbrendt. Du bør kanskje manipulere refleks-feltene i øynene, til kanskje å bli svart? En flott gammel hund forresten!

Et lite tips: prøv å unngå blitz inne, bruk lamper. Blitz egner seg best ute!

mvh
HansP
Steinulf L.

Flott bilde av en gammel og god venn. Enig i blitzkommentarene over.
Inger-Lise S.

Fint bilde av din firbente kamerat.De lyse hårene,som jo er et alderstegn,kjenner jeg godt til fra egne firbente kompiser.Her har de fått litt hard medfart av blitsen,men illustrerer godt en gammel hund.Hundens blikk viser også at den er gammel/begynner å bli...
Synd at hundene våre ikke lever like lenge som oss...Men vi vet det jo før vi kjøper de..
Vi får være glade for den stunden vi får ha de..

Hilsen Inger-Lise:
Karianne H.

Hei og takk for kommentarer på en sen kveld..! Joda, jeg skal prøve å huske den blitzen - altså og IKKE bruke den...! Glemmer mange ganger å ta den vekk. Skal legge inn en ny versjon av gamle, gode Rico! De grå hårene har han jo da, men jeg har lett for å bruke for mye kontrast og da kommer det vel enda mer frem. En ting jeg lurer på er hvorfor han får blå farge i de brune øynene - er det blitzen som gjør det å? Som regel blir det jo røde øyne. Har nok kuttet litt for mye på hver side av hodet også - det så jeg ekstra godt etterat bildet var lagt inn. Vel, vel, ny versjon kommer siden!
Ha en fin kveld/natt! Karianne :-)
Karianne H.

Har lagt inn originalen. Vet ikke om jeg tør si det her, men jeg aner rett og slett ikke hvordan man BARE får øynene skarpere....??? Har vært i PS og forsøkt med ''lasso'' og markert øynene, men det ble bare tull ut av det. En annen ting jeg heller ikke fikk til var å manipulere det blå i øynene til svart - det ble stygt.
God kveld/natt fra Karianne.........
Karianne H.

Tidlig på'n!!
Måtte bare legge ut et bilde av Rico i sin helhet (v#3) for å vise hvor pen han er selvom han har blitt gammel og litt grå....!
Ser nå at bildet er dårlig, uskarpt og fullt av streker. Bakgrunnen er også dårlig behandlet. Men likevel.... det får ligge her til et bedre er funnet. Ha en god dag!
Karianne :-)
Anne W.

Fint bilde av en gammel hund. For meg så viser bilde en gammel hund som tydelig er trygg og erfaren på livet.

Mistet selv min gamle hund i fjor og vet hvor forferdelig det er. Men ville likevel ikke vært foruten tiden med gammel hund som er trygg på livet og som kjenner sin eieres vaner til minste detalj. Dette bildet synes jeg tydelig illustrerer den perioden i en hunds liv.

Rent tekninsk skal jeg ikke kommentere for da begir jeg meg på et område som ikke jeg er ekspert på.
Inger-Lise S.

Hei igjen!
Jeg syns det var 3 fine bilder.Jeg likte best v#1,jeg,men synes at v#3 også var flott.
Jeg vet desverre ikke hvorfor øynene blir blå i midten.Om den ikke har øyensykdommen PRA..eller annen øyensykdom.Da kunne det muligens vises slik på bilder.
Han ser mye yngre ut på v#3 ja!

Hilsen Inger-Lise:)

p.s. har klonet vekk moloen på svanebildet..
Karianne H.

Hei igjen! Koselig med hunder ja. Min labrador er ikke mer enn 9 år, men grunnet operasjon i sommer ble han plutselig så mye eldre og grå med en gang. Han var så uheldig at korsbåndet røk - dessuten har han sterk HD. Ifølge dyrlegen har han ikke smerter, så vi beholder ham så lenge det er forsvarlig. Som jeg har skrevet før, han er min beste venn... og jeg gruer til den dagen han ikke er her mer..
Dette med at øynene blir blå på bilder har jeg lurt på flere ganger, men antar at det har med blitzen å gjøre. V#3 er ikke tatt med blitz og der er han heller ikke blå. Får forhåpentligvis svar på det en gang.....? Han har ingen sykdom på øynene.
Masse hundeprat nå - men koselig det også!
Karianne :-)
P.S. Til Inger-Lise: Har kommentert svanebildet på nytt!
Avsluttet .

Hei, ser du har vært litt hard i PS. Blitz er nevnt men er'n litt grå i pelsen så er det bare sånn det er. Ser bare på min egen pels den begynner å grå i kanta den å :(
Christian ;)
Marina R.

Kontrasret og blitz er nevnt. Ellers så fortjener en trofast venn å bli presentert... et helt ok portrett, og hunden ser koslig ut!

Marina
Karianne H.

He-he, morsomt det Christian - har du blitt grå i kanta du å??
Som Marina sier; en trofast venn fortjener å bli presentert! og han er veldig koselig selvom han er en skikkelig vakthund også! Men det er bare fint.
Tusen takk for alle fine kommentarer.... Karianne :-)
Karianne H.

Glemte å takke Christian for ny og fin versjon av Rico! Nå kan jeg lage et stort bilde å ramme inn av den versjonen.
Hilsen Karianne :-)
Nils L.

Likte dette godt. Mye følelse i det blikket. Av de bedre hundebilder her på aldri så lenge.
Mvh Nils :-)
Knut M.

Kjempe fint bilde, ikke spesielt teknisk, men fordi det viser at du / dere er flinke med med dyr. Rico ser ut til å ha det særdeles bra i din familie. Her oser det av trygghet og kjærlighet. Noe jeg setter stor pris på å se at folk gir sine firbente venner.
Mistet desverre min bestevenn, treningskamerat og turkamerat (Labrador det og) altfor tidlig på grunn av sykdom. Savner bilder av den, så derfor råder jeg deg til å ta masse bilder.
Sort Labrador er forresten en meget vanskelig rase å ta bilde av. Pelsen er så mørk at det kan være vanskelig å få riktig belysning. Så jeg anbefaler å ta med en 17% grå farget pappskive ut en dag med overskyet pent vær. 17% grå er en en farge som ofte blir brukt som referanse for lysmålerne i kamera og er derfor stort sett egnet til å finne riktig eksponering. (eller utgangspunkt)

:o)
Knut
Karianne H.

Hei Knut, og takk for fin kommentar og gode tips!
Ja, det er ikke få bilder jeg har av Rico! Det virker som han liker å bli fotografert også :-)
Med hensyn til det du skriver om kjærlighet til han, så har du fullstendig rett. Jeg er kjempeglad i han og det er også resten av familien. Da korsbåndet røk fikk vi en dag til å tenke oss om av dyrlegen, men vi valgte å operere. Det er et år siden nå, og han er i fin form etter det. Dessverre har han HD, men så lenge dyrlegen sier han har livsgløden i øynene og ikke har smerter, så får ingen ta fra oss Rico. Da den dagen kommer som han mister livsgnisten, må vi ta det tunge skrittet, og den dagen gruer jeg meg til.
Jeg føler med deg at du mistet din gode venn altfor tidlig...
Jeg har sett på bildene dine og at du har bilde av perser der.
Har kattungene blitt solgt? Vi har også perser - har hatt tre, men har bare en igjen nå, og han er 13 år. De er søte dyr!
Fint bilde du hadde tatt av katten!
Igjen - takk for gode ord ang. Rico!

Hilsen Karianne :-)

P.S. Rico har fødelsdag i dag - han fyller 8 år!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu