Et enslig lys ved Colloseum...!
Roma må være vårens by.....?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-04-10 16:41:56
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-04-11 13:41:15
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHastverksbilde!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger221
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_83739} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Inger-Lise S.

E enslig lys over en stor menneskemenge,bittesmå folk mot Colloseum.
En god idè og godt sett.

Inger-Lise:)
Steinulf L.

Fint sett. 2000 års spenn i tid. Tror bildet heller litt mot venstre. Synd at himmelen ikke var blå, men det er den jo ikke alltid, selv ikke i Roma.
Karianne H.

Takk for kommentar! Bare et hastverksbilde og lys-stolpen hadde jeg tenkt å fjerne. Men fant ut at den kanskje gjorde seg på bildet likevel...? Veldig synd at det var overskyet vær ja, alle slike bilder blir penere med blå himmel synes jeg. Helling mot venstre er nok rett, men jeg vet rett og slett ikke hvordan man retter opp det...? Nybegynner!!!
God påskeaften! Karianne :-)
Hans Petter L.

Heisann Karianne..
Jeg har fått med meg at du har Photoshop.
For å rotere bilde, og justere evt helling på det, går du inn på: Image - Rotate Canvas - Arbitrary. Da kan du velge hvordan bildet skal roteres i grader, clockwise eller counter clockwise (med eller mot klokken).
Forøvrig et veldig bra bilde Karianne. Bra komposisjon, synd med den noe utbrendte himmelen. hadde ønsket bittelittegranne blåfarge der...

mvh
HansP
Karianne H.

Til Hans Petter: Tusen takk for svar :-) Jeg lærer mer og mer for hver dag her på ''dotten''! Takk til Christian J. M. som anbefalte dette stedet! .... Nå kan jeg kanskje få til å rotere bildene i PS. Enig med deg at det er synd at ikke været var bedre i Roma og at himmelen var blå. Noe en kan gjøre med det eller?? Karianne :-)
Asle M.

Fint dette her synes himmelen ble litt rar på versjon 2 ville prøvd å fått den mer blå ved bruk av color balance i photoshop, ellers ville jeg clonet vekk den lykten på høyre side.Brtsett fra det er jeg grønn av misunnelse på en som har muligheten til å få besøke en slik nydelig by.
Fint bilde

mvh Asle
Karianne H.

Nå har jeg fjernet lysstolpen for å se hvorden det ble, selvom jeg personlig vil ha den med. Synes den gjorde et litt artig innslag i et ellers så vanlig bilde. Men hver sin smak....!
Påskehilsen Karianne :-)
Tips: Ta en tur til Roma i mai - herlig!
Inger-Lise S.

Neimen,har du fjernet lysstolpen? Det var jo den som gjorde bildet annerledes...Ja,ja,en smakssak.

P.S.Tips til deg under bildet mitt..

Inger-Lise:)
Fred S.

Ser ikke hellingen jeg, vil heller si at det er en liten bueform på bygget, stakkars, gamle Colloseum begynner jo å dra på åra; mye elendighet har veggene sett, så det er ikke rart at det hele blir litt duknakket. Stolpen er OK den, der den stikker fram som et litt surrealistisk uhyre og skaper balanse i bildet. Litt snapshot -preg over det hele, men det kan en si om mye her på dotten

vh fred
Anniken S.

Du må for all del ikke fjerne lyktestolpen som lager hele bildet. Likte V2 med litt mer farge på himmelen.
Et herlig bilde som minner meg om at snart er vår.
Roma er nok en flott by.
Karianne H.

Takk for kommentarer igjen! Og takk for tips til Inger Lise ang. svanene!
AM syntes lykten burde has vekk så jeg prøvde bare for å se. Men etter min smak vil jeg ha den der. Synes bildet gjør seg best med den ellers blir det et altfor kjedelig bilde.
FS: Ja gamle Colloseum begynner å dra på åra som du sier, og alt er vel ikke ikke like rett lenger....
Ang. HPL's variasjon med blå himmel så synes jeg det ble fint jeg da. Bildet ble straks litt ''blidere'' å se på. Takk til deg!
Karianne :-)











Steinulf L.

Lampen hører med, det er jo den som gjør bildet.
Til Fred; Colosseum ligger i en skråning og balanserer på et fundament i perfekt harmoni.
Avsluttet .

Hei Karianne, lampa må definitivt være med, den er med på å skape balanse i bildet. Kan heller ikke se noen skjevheter her. Fint bilde fra et populært turiststed.
Christian ;)
Nils L.

Et forholdsvis nøytralt bilde som du har gitt en ekstra piff med valg av tittel. Får tankene på rett vei - gjør det mer innholdsrikt.
Mvh Nils :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu