Forelskelse :-)
Bare et impulsbilde idet jeg fanger opp kjærlige blikk til hverandre!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-03-28 23:16:32
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-03-28 23:25:39
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2004-05-12 23:01:22
    Versjon #4
Utstyr
  • Sony digital
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger624
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_79273} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Roger K.

...tror jaggu jeg kjenner han...men det er ikke en del av bildekritikken...

Syns det som er positivt med bildet er blikkene de sender hverandre. Men når det er sagt er det nok en del ting du burde tenke på til neste gang.

Alt rotet i bakgrunnen bør bort. Det skaper ikke noe annet enn...ja, rot... Og hvis du har rot i bakgrunnen forsøk å ta bildet med maksimal blenderåpning for å få bakgrunnen ut av fokus.

Jeg vil også oppfordre deg til å kutte ut blitzen når du tar bilder inne. Blitzlyset tar livet av mye av stemningen. Forsøk heller å justere ISO-verdien høyere, kanskje 800, kanskje kan du skru opp lampelyset eller rette lampelyset mot personene. Ja bare prøv deg frem men forsøk å kutte ut blitz. Bruk heller blitzen utendørs som en fill-in blitz hvis du skal bruke den.

Håper ikke dette ble for negativ og at du fortsetter med å både ta bilder og legge de inn her for kritikk. Dessuten var jo dette bare min oppfatning av bildet. Andre kan jo ha helt annet syn på det.


mvh
Roger

Karianne H.

Hei Roger! Jeg er helt enig med deg, og er bare glad for negativ kritikk også. Det er det jeg lærer av!! Og som du skriver, jeg er også opptatt av å fjerne rotet i bakgrunnen.
Men; som jeg skrev under bildet, dette var et såkalt hurtigbilde av kjærlige blikk, så jeg rakk ikke fjerne det som sto i vinduet :-( Det med og ikke bruke blitz inne var et godt råd til meg! Kameraet jeg brukte var et middelmådig digitalt kamera som jeg ikke er så vant med å bruke... Jeg prøver meg fram her på foto.no, og ønsker kommentarer på det jeg gjør feil.
At du kjenner gutten er mye mulig - han er flink til å synge!!Hilsen Karianne :-)
Hans Petter L.

KJempe flott Karianne...
Likte godt rammen på dette bildet. Det gjorde liksom det lille ekstra synes jeg. Det gav en romantisk, drømmende effekt til bildet som passer HELT perfekt.
PS. Takk for kommentaren på bildet mitt av min elskede og søsteren hennes..
De to jentene er jeg veldig glad i!!!

mvh
HansP
Karianne H.

Tusen takk til Hans Petter! Jeg føler meg som en veldig amatør her på foto.no, så det var kjempekos å få en positiv tilbakemelding også. Når det gjelder min kommentar til ditt bilde så synes jeg det var fint og med to vakre jenter avbildet. Så jeg forsto ikke hva som var ment med den kritikken du hadde fått.. (Mulig det var noen du kjente som spøkte med deg?) De andre bildene dine liker jeg også!
Karianne :-)
Karianne H.

Det hjalp ikke særlig med #2 ser jeg nå, men pytt,pytt, jeg liker ikke å ''tukle'' for mye med bildene jeg tar! Karianne :-)
Inga Helene J.

Fint portrett! Synes ikke ''rotet'' i bakgrunnen gjør noe. Du har fanget en fin stemning veldig godt.

Inga
Avsluttet .

Veldig bra! Eg ble jo kjempe nysgjerrig når du sa at eg kunen e på dette bilde, her har du ett meget flott bilde syns eg, rotet i bakgrunnen tar ikke så mye oppmerksomhet som noen skal ha det til, er BLIKKET som er viktigst:)

God Natt:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu