Konsentrasjon
Bildet inngår i albumet Portretter -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-02-29 00:43:37
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus Camedia C-730
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger415
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_78593} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Eskil O.

Soft og fint, konsentrert, fint lys syns jeg, men det mangler liiiitt på skarpheten.
Ole Marius F.

Fint bilde. Får følelsen av at jenta sitter oppe på et loft og titter på gamle bilder fra da hennes besteforeldre var unge eller noe. Loftfølelsen kommer også litt av at lyset kommer fra en liten kilde, som kan minne om en glugge eller et lite vindu som man finner på gamle loft.

Synd du har skrevet tittelen på bildet feil ;)

Mvh. Ole Marius
Nils L.

Fint og litt saret uttrykk. Men noe mystisk kvalitet.
Mvh Nils :-)
Sidsel A.

Takk for kommentarer, og for oppmerksomheten på tittelen, Ole Marius. Flaut, for meg da, som er oversetter og korrekturleser og slikt! Men det kan skje.
mvh Sidsel - litt til og fra på lørdagskvelden.
Ole Marius F.

Hehe, slikt skjer :)
Takk for tilbakemeldingen på det siste bilde mitt.
Liker bildet Glomma on the rocks veldig godt!
Hvor lenge har du drevet med foto?

Mvh. Ole Marius
Grethe B.

Hei Sidsel!

Fikk et sånn *titte inn i historien*-følelse av dette bildet. Ser ut som et gammelt bilde...og jeg likte det av den grunn. Uten den stemningen hadde det blit for grumsete for meg...
Sentimentalt og fint bilde!

mvh
gt
Inger-Lise S.

Hei! Et fint bilde med god komposisjon.Liker måten hun sitter på og det vare,følsomme uttrykket i ansiktet.Mangler endel på skarpheten,men mulig du har prøvd å gi inntrykk av at bildet er gammelt,noe skautet kan tyde på.Hun sitter med kortstokken.Spår og drømmer hun kanskje om sin framtid?
Inger-Lise:)
Inger Anne Maritsdotter V.

Ja dette minner meg om et bilde fra ''gamle dager'' ,
sånn sett er det godt formidlet .
-IAV-
Bjørn H.

Herlig stemning, og får også følelse av gamle dager her...

Det tekniske kunne vel vært bedre ...

Men god atmosfære i bildet alikevel ..

Bjørn ;¤
Sidsel A.

Takk for kommentarer på lørdagskvelden. Skulle kanskje ikke legge inn originalbildet når man har ''tuklet'' slik med det og skapt en slags illusjon? Men det er jo artig å få kommentarer på foskjellige versjoner også. Situasjonen er spill i sofakroken en høstettermiddag. Jenta er en stor strateg!
mvh Sidsel
Eliza A.

Koselig dette!
En lun og spesiell stemning i versjon 1!
Morsomt å se orginalbildet også.

Eliza
Ragnar L.

Synes ikke tittelen er så ille: Koselig konsentrasjon. Altså Kosnentrasjon. Veldig fin stemning. Likte s/h. bildet veldig godt.
Steinulf L.

Noe av moroa er jo og tukle og skape en illusjon. Det synes jeg du har fått til fint her.
Sidsel A.

Takk for kommentarer, og takk til Ragnar for nytt forslag til norsk ordliste. Spørs hva Språkrådet sier, men fint tenkt i ordspill!
mvh Sidsel
Caroline M. S.

Jeg synes også v1 ga inntrykk av at dette var noe som skjedde for lenge, lenge siden. Det må være skautet, at bildet er såpass mørkt og at jumperen hennes nesten ser ut som den er malt (ikke fotografert). Jeg så hun spilte kort og tenkte hun heller burde strikket eller lest.

V2 blir et helt annet bilde - det blir mer ung jente i dag, kanskje på hyttetur og opptatt av kortspill. På det synes jeg også at bildet ikke er helt topp teknisk viser bedre og forstyrrer mer. På v1 syntes jeg ikke det gjorde noe - eneste jeg skulle ønsket på den var at det var en tanke lysere på venstresiden av ansiktet hennes (altså til høyre på bildet).
Espen P.

Fikk dårlig samvittighet av kritikken min på ditt siste bilde... det så så krasst ut i ettertid. Ville bare si at du tar MASSE virkelig bra bilder, derblant dette som er i en klasse for seg. :)
Så ligger det litt hos meg også for jeg liker ikke den veldige ''moten'' det har gått i å softe bilder så veldig. For meg blir det hele litt overdrevet.... :)

ePsen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu