Kurt, kaos og kurtisering
Klarer ikke legge fra meg disse bildene. Kaoset og alt rundt. Utrolig morsomt å være med på - dokumentere. Så får heller dere holde ut med det.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D100
  • 12-24mm
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/4
  • Filmtype400 Iso
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger665
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_73838} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Nils L.

Uheldig bruk av ekstrem vidvinkel. Men det ser ut til at du har fotografert stakkaren i et øyeblikk av lett resignasjon.
Forståelig nok.... Klarer desverre ikke å la meg fasinere av innholdet i bildet, (eller den type ''hysteri''.....)
Mvh Nils :-)
Knut-Inge J.

...men bildet er jo illustrerande nok: sindige Kurt som holder roen medan alle andre rundta han styrer på! Syns dette var bra.
Avsluttet .

Stilig at kurt fremstår som relativt skarp i forhold til resten av omgivelsene.
Sikkerhetsvakten, han skalla fyren bak der, var han samme som ved en fotosession vi hadde i sommer nektet kurt å stå oppe på en 50 cm høy mur, for da kunne han falle å slå seg...
Tor A.

meget bra i mine øyne! stemningen rundt rolige Kurt....hilsen en rørlegger som fortsatt må på stakejobb..
Arne L.

Godt bilde igjen, Kai! Du fikk mye ut av denne jobben!
Er uenig i at det var uheldig med ekstrem vidvinkel N.L. Det gjør at dette bildet skiller seg fra alle de andre pressebildene. To observasjoner: Kurt'n tar seg godt ut her, og symbolikken i skiltet over hodet på manageren!

ARNE
Lars Erik N.

Dette hadde jeg sansen for. Alt ''rotet'' med en rolig og fokusert mann i midten. Helt topp!!. Skulle gjerne hatt med 2 cm på toppen..

Mvh
Lars
Nils L.

Alt for mange foto-journalister missbruker i alt for stor grad den videste endan av vidvinkelzoomen sin. Det er vel kanskje en trend, hva vet jeg. Dette er langt i fra det værste eksempelet. I så henseende er det faktisk ikke så ille som mange egentlig. Når en ting er gjordt mange nok ganger blir det ikke fullt så stilig lenger. Enorme neser, store mager, små bein, nesebor så store som brønner der en kan telle alle håra..... - samt personer ute i hjørnene strukket til det totalt ugjenkjennelige. Masse pressebilder er, desverre, ganske så middelmådige ( vær oppmerksom på at dette er en generell uttalelse og ikke myntet hverken på deg eller Arne L. ) Utstrakt bruk av objektiver som forvrenger perspektiver ytterligere og fortegner grovt mot hjørnene gjør det ikke mye bedre. Dersom en først er så heldig å få stå '' først i køen'' av pressefotografer når det skal knipses, vil man jo selvfølgelig få med mest mulig osv. Der er jo vidvinkelen genilal til tider. At dette bildet skiller seg ut ved bruk av vidvinkel er jeg derfor ikke enig i... til det er det altfor mange vidvinkelknips i avisenen rundt om. I den grad dette måtte skille seg ut er det vel på grunn av de forskjellige uttrykkene, spesielt kanskje hovedpersonens som her er ganske godt situasjonen tatt i betraktning.
Mvh Nils :-)
Tarjei Ekenes K.

bra bevegelse i bildet

bra utrykk på kurt

her var det masse liv

ville hatt litt mer på toppen jeg også

:-D ! son tarjeiav !
Siri Elisabeth J.

Kult presse bilde. Godt fanget!!

Mvh Siri
Tore U.

Kult pressebilde og fint uttrykk på hobitten som er hovedmotivet. I motsetning til NL synes jeg vidvinkelbruken her er OK. Ville også hatt litt mer i toppen av bildet.

mvh
Tore
Kai F.

Jeg er faktisk enig med Nils Lien. Det er altfor lett å bruke vidvinkel på jobber, selv om det i dette tilfellet var passende. Takker for god kritikk..

mvh
kai
Andreas F.

Liker bilde. Fint fanget i en stuasjon der ting går fort. Blikket til Kurt, rett i kamera, gjør bilde. Bildet forteller situasjonen bra. Tror det var ca sånn kaos i virkeligheten. Synd han ikke holder pokalen blitt høyere, men man kan ikke få alt på en gang.

Det er modig og tørre bruke så lang lukkertid på en sånn jobb som dette. Ansiktet til Kurt er kanskje litt for uskarpt, er litt usikker. Funker iallefall veldig bra opptil 20 cm ser det ut til.

Kunne tengt meg å se bilde i farger. Dersom ikke fargene skjemmer bildet bør de ikke tas bort, mener jeg. Skjønner egentlig ikke helt hvorfor enkelte mener at det er mer dukumentar med sort/hvitt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu