Høsttur i parken
Jeg tok med meg Stine i parken i høst for å øve meg litt på utendørs portrettbilder. Kommentarer og forslag er veldig velkomne!

Jeg er klar over at jeg kunne ha brukt en reflektor for å lysne området rundt øynene litt. Jeg får se å skaffe meg en :-)
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Canon EF 50mm
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger310
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_73079} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Trond M.

Flott bilde!

mvh
Trond
Avsluttet .

prøv med littegranne blitz for å fylle inn skyggene hennes, og få frem hele smilet. Neste gang kanskje få henne til å løfte beinene opp og krysse dem for å lage litt mere interresant bakgrunn. Ellers er du på rett vei.
Marvin P.

Nei men er det ikke bilde av Stine Eliasen fra Lakselv, syns det var noe kjent med henne.. Hehe =)

Hummm... Ja hva skal man si om dette bildet. Må si meg litt enig med BW at enten blitz eller reflektor kunne vært brukt. Og at balansen i bilde hadde fått en fin twist hvis hun hadde gjort noe med beina.

Fint bildet, virker skarpt der det skal være skarpt. Den rød genseren og de blå buksene passe glimrende til den grønne bakgrunnen, men må bare si at den lyse himmelen bak kan trekke oppmerksomheten bort fra hoved motivet. Komposisjons messig er dette helt greit.

Fargene virker noe platte på min maskin, men det kan være fordi jeg ikke har kalibrert skjermen min ordentlig. Hvis det hadde vært høst med fargerike blader så trur jeg dette kunne ha blitt et enda bedre bilde. De brune bladene toner det litt ned.

Når det gjelder Stine så hadde det jo vært en mulighet å gi henne en hårbørste eller en kam? hun har fint lyst hår og det er synd at det stikker til alle kanter. Hendene er altid vanskelig å gjøre noe med, men det syns jeg dere har en god løsning på.

Ellers så syns jeg du er godt på vei og fortsett med det.

Hilsen marvinsp, karasjok
Karl R.

Dette hadde jeg vært stolt av jeg....

Fin komponering, og fokus på de rette tingene...

Hadde kanskje prøvd å ikke la bladene på bakken bli SÅ skarpe... Prøvd litt i PS

Ellers bra !

Marius F.

Dette likte jeg. Fint positur og et godt komponert bilde. Håret foran munnen kunne kanskje vært utelatt, men syntes det ikke trekker noe spesielt ned
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu