fashion in HK
Kom over en modell og fotograf midt i trafikken i Hong Kong.
De hadde stilt seg opp på ei av trafikkøyene og knipset i vei. Får håpe modellen ikke gjorde for mange sprell blandt busser og lastebiler :-)
Utstyr
  • Nikon coolpix 4500
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger269
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_72961} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Rune L.

Litt blast og uskarpt. Men morsom situasjon. Slike situasjoner som kommer brått på og man bare må få knipset lynkjapt. Godt fanget øyeblikk. Hadde vært noe og fått sett bildet som den fotografen fikk på sine bilder.
Avsluttet .

I HongKong måste man ha personernas tillstånd för att få fotografera dem. Tar man bilder utan tillstånd där blir det dryga böter eller förvisning till Kina.
När man lägger upp bilder här står det nåt om att smygbilder inte får läggas ut på foto.no.

Men jag är glad att du behöll huvudena, det verkar annars vara det som är inne nu, hodeløse människor och djur.
Thomas S. N.

Jeg er sikker på at det er strenge regler for å ta bilder av folk med tanke på komersiell bruk, men jeg har ikke noe betenkninger med dette bilde. Jeg er en privat person som kun ønsker å fange noe av det som skjer i Hong Kongs gater.
Dersom de hadde befunnet seg i et studio hadde det vært noe heilt annet, men de stod som sagt midt ute i gata, i full offentlighet.
Det kan sikkert sies mye for og imot ''Candids'' , men de har en spontanitet over seg som vanskelig kan fanges under kontrolerte former.
Nok om det, takk for kommentarer !
Carsten A.

Uten å ta standpunkt til hvilke regler som måtte gjelde på stedet, en småpussig situasjon. Bra utsnitt.

RL vil ha det til at bildet er ''Litt blast og uskarpt''. Det er dessverre en tendens til at det eneste som går er høyfargemetning. Og bildet er ikke uskarpt, men fotografen kunne gjerne spandert litt mer USM.
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu