Senhøstes i fjor var jeg en tur nordover til gamle jaktmarker, og endte opp ute på Senja i øsend regnevær, 6 dager før sola gikk under horisonten. Med andre ord mørkt, vått og spennende.
Utstyr
  • D60
  • Canon Ef 85 mm 1:1.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger201
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_72091} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger-Lise S.

Et stemningsfullt og ''dramatisk'' bilde,Det lille huset under den høye ,regntunge fjellsiden.Et bilde med ..sjarm.Håper du forstår hva jeg mener.Likte også miljøet i forgrunnen godt.
mvh Inger-Lise
Thorfinn B.

'Hus i natur'' ''slik det skal gøres'', men med positivt fortegn :-) Bra!
Jon-Petter T.

Norge, her bor det folk!
Synes du har klart å formidle det erketypiske norske. Folk klorer seg fast og blir boende tross trange kår. På slike steder er ofte gjestfriheten størst.

Bra komp. Jeg liker fjellet bak som vokser frem i tåkeheimen. Samtidig har du klart å få sterkt konturer i hus og forgrunn.
Bra skildring!

J-P
Arne S.

Mellom bakkar og berg og vel så det. Fint!

:) arne
Bjørn H.

Herlig bilde Rune ....

Spennende lys og en flott komposisjon ...

Liker dette godt - mye stemning ...

god dag ...

Bjørn ;¤
Tore U.

Deilig bilde. Flott med de små byggene i den store naturen, Liker også den ekstreme komosisjonen med plasseringen av husene nederst i venstre kant.

mvh
Tore
Caroline M. S.

Enig med de andre her - et flott, dramatisk bilde med god komposisjon. Fargene er helt max og ser naturlige ut - liker veldig godt det tunge grå med snøflekker som skimtes bak. Berget i forgrunnen ser nesten ut som oljemaleri. :-)
Rune T.

Senja har i utgangspunktet et meget dramatisk og variert landskap. Var litt i tvil om dette bildet klarte å formidle noe av den stemningen jeg følte der og da. Tilbakemeldingene deres bekrefter dette - takk skal dere ha!

Forøvrig var det et lite h... å få det til i PS. Stor takk til Jon-Petter for kvalitativ hjelp til ferdigstillelse av bilde. Du er en meget dyktig PS-operatør!!!!
Sidsel A.

Herlig møte mellom natur og kultur!
mvh Sidsel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu