Just me!
Utstyr
  • Pentax
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger1072
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_70372} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Pål Oliver K.

Hei !

Ganske bra portrett, men du har en litt for reflektiv bakgrunn som ''bråker'' litt. Hadde likt å sett et smil kanskje også. :D
Olga F.

Ok! jeg vil!
Tomm H.

Et lurt smil :-) Bakgrunnen bør nok endres en del ja. Det blir litt ødeleggende med blitzrefleksjonen. Ville også tatt av den blåprikkede t-skjorta som bryter litt med den andre blåfargen utenpå. Det er også en del hvite prikker i håret. Vet ikke helt hva det er.
Olga F.

til Tomm:Det er også en del hvite prikker i håret. Vet ikke helt hva det er.
It is spray with stars:-))))
Tomm H.

Spray with stars, ok! Vanskelig med slike effekter i foto. Spesielt når det ikke er forventet som her. Dersom du også var kledd som en engel så ville det nok lettere fungert i mine øyne :-D
Olga F.

Tomm det er min bilde ikke til see how I make:-) just to know who Im:-)
Tomm H.

Litt vanskelig å forstå hva du mener - men hvis det er et selvportrett for at vi skal se hvem du er så er det ok. Du kan sikkert forbedre deg med mer spennende bilder fremover ....

Hilsen Tomm
Per B.

Hei ! Er enig i at bakgrunnen er litt bråkete, men du har virkelig fanget et lurt blikk og smil,ja ! Må være fint å ha et slikt ansikt og selvutløser ! Du kan gjøre mye med litt redigering på dette bildet. Mer,mer !
Olga F.

Hei Tomm.og Per! Takk for du se miin bilde , and I can say that Im new in the web and lear how to put photos and I dont know the sistem from before!
You will see many photos soon!

Hilsen
ellen-k w.

... gleder meg til å se flere av bildene dine...
hilsen ellen-k.
Avsluttet .

Hei!

Etter din kommentar på et par av mine bilder fikk jeg anledning til å se alle bildene du har lagt ut. Må si jeg liker dem alle sammen, og synes det er fint at du legger ut så bra portretter. Fortsett med det! Ser at også andre setter pris på portrettene dine. Liker også selvportrettet ditt selv om det har fått ufortjent hardt blitslys. Men det er jo ikke bare enkelt å fotografere seg selv. - Hvis du tar en titt på det første bildet jeg la ut, også et selvportrett, så løste jeg det på følgende måte: Bakgrunnen er et lysbildelerett som jeg belyste med diasfremviseren (bare hvitt lys). Kameraet står på stativ og er utløst med selvutløser mens jeg prøver plassere fingrene slik at jeg får mest mulig effektfull skygger. - Husk; dette er 1971, og lenge før vi kunne maniplulere bildene på data.
bilde nr. 20031

mvh sveinarnfinn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu