Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger644
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_69129} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Jostein M.

Knall Stian!
Mvh
Jostein
Arild S.

Flotte linjer og fangst av gatelivet.

Arild
Tarjei Ekenes K.

et flott bilde!!!!!

:-D ! son tarjeiav !
Jon Fredrik S.

Veldig fint. Spesielt og spennede toneforløp. Hvor er det tatt?

Mvh JFS
Rune Edvin H.

Skikelig tøff dybde.
Kult bilde.
Mulig ørlite for hardt.
Rune
anders s.

skulle nesten tro det var en tegning.
Janne Cesilie J.

Blir sugd innover her jeg!
Digg atmosfære!
Fett bilde!
Mvh janne
Caroline M. S.

Bra! Du har fått et ganske så rotete gatebilde til å se ryddig ut ved hjelp av liten kontrast og fargevalg. Bildet forsterker inntrykket jeg har av Havanna (uten å ha vært der) - gammelt, nedslitt, uutviklet. Bildet ser ut som det kunne vært tatt på 1950-tallet og jeg innbiller meg at det har stått stille i Havanna siden 1950-tallet (selv om jeg hører at de gamle, sjarmerende bydelene med hus/gårder med mange, mange folk i blir pusset opp og leid ut til ambassader og enslige familier med få familiemedlemmer).
Eirik H.

Oi, bra kontrast! Flott djubde i biletet. Slik skal det være! :)
Tore U.

Flott bilde med fantastisk dybde. Kanskje litt vel utbrent og hardt, men det gjør ikke allverden i dette tilfellet synes jeg. Bikker det litt? Uansett, veldig bra!

mvh
Tore
Andreas E.

knallbilde det her ! flotte kontrastar ! :)
Arne S. G.

Vel vel, er ikke så overbevist som de andre over. Det er temmelig enkelt å ta slike bilder i den delen av verden. Nå er ikke det at det er enkelt det tyngste argumentet mitt, for DET betyr ikke nødvendigvis at et bilde ikke blir bra.
Men for meg blir dette litt for mye ''rett opp og ned foto'' uten noe klart interessepunkt eller handling. Som gate bilde er det litt enkelt og innholdsløst, litt distansert fra menneskene og litt umodig.
Hallvard T.

Stilig! Cuba er virkelig en fotografs drøm. Du har fanget stemningen bra, men en person litt mer fremtredende i forgrunnen hadde skapt enda mer dybde og nærhet.
Toini B.

Synes dette en knallbra stemningsrapport!!
Uenig med Arne S.G. Handlingen er jo rett og slett livet, det som forgår på gata. Jeg har selv vært på cuba og får absolutt feelingen.... selfølgelig kunne man gått nærmere en person eller flere eller en bestemt handling, men det hadde blitt et helt annet bilde. Dessuten synes jeg det har flotte linjer og kontraster.

Skulle jeg pirke, bare for å pirke kunne bildet hatt større dybdeskarpet, men det er bare pirkpirkpirk.

:)
Carl Martin N.

saker!! heftig komp
Arne S. G.

Poenget mitt Toini er at med den flommen av bilder vi ser fra Cuba så blir dette litt sånn midt på treet. Jeg er enig i at livet leves på gata der nede (jeg har selv vært to ganger på Cuba, bodd tilsammen 8 måneder i Den Dominikanske rep. og vært to ganger i Haiti, så jeg kjenner regionen), derfor synes jeg dette blir litt tomt i midten, og de aller fleste står passivt med ryggen til. Fotografen har stått trygt på avstand, og får ikke formidlet så mye.
Toini B.

Ser poenget ditt Arne og er enig i at dette ikke er det aller beste cuba-bildet jeg har sett, men alikevel synes jeg det er ganske beskrivende og formidler stemningen bra...og linjene bidrar til å heve det etter mitt syn....

Hehe, og det må vel sies at du ikke ha stått altfor lenge før det kommer et snes mennesker som enten vil ha penger eller vil bli tatt bilde av;)
Ioannis L.

Fint utsnitt!
Bra linjer!
Pirk: Kanskje litt hardt i tonestrukturen... ;)
Eli L.

Ikke at jeg har vært i Cuba, men nå føltes det som jeg har vært der et hundredels sekund allikevel.
Avsluttet .

Uttrykksfullt...
Christer B.

Nydelig...
Helt nydelig.
Steinulf L.

Dette er bra!
stian w.

Er til dels enig med Arne,
men som Toini sier er dette også ment som en ''fluepåveggen'' opplevelse. Men jeg ser poenget ditt.
Takker så mye alle sammen for fine tilbakemeldinger!
Avsluttet .

Utrolig kul grafisk virkning med den kontrasten.
Dybden i bildet er veldig bra. og utrykkene hos de forskjellige menneskene det samme.
Arne S.

Bildet fungerer meget godt nettopp på grunn av ''fluepåveggen''- effekten. Dersom en person var fokusert spesielt hadde det vært et annet bilde.

Nå kan blikket vandre rolig langs stramme, gode linjer, fra menneske til menneske, som alle har sitt liv, sine tanker og gjøremål, nettopp i denne gaten.

Godt sett, talentfullt presentert!

:) arne
Avsluttet .

Jeg slenger meg på den negative kritikken.

Bildet får dere til å hente frem de utroligste superlativer, det hele er meget beskrivende. Skulle tro vi var tilbake på 50 tallet da bilder av så slett kvalitet fremdeles ble betraktet som eksotisk. Det har skjedd mye i molbo landet siden den tid og økonomisk oppsving har gjort det stuereint for nisser å dra på Heisaturer til Havana for å flashe dollar. Det ligger selvsagt, et ''ideologisk'' engasjement til grunn i de fleste tilfeller. Man kan jo som i dette tilfellet, ''dokumentere'' den cubanske hverdagen for senere på kvelden dokumentere sitt eget forfall til prisen av noen dollar.
Bildet er høyst middelmådig, både med tanke på det tekniske og motivet. Utbrendtheten fungerer ikke da intensjonen er å formidle. Jeg ser mange mennesker, men fokuserer ikke på noen av dem. Det ser rett og slett ut som en smørje som er maltraktert i PS.

Hvis dette er det beste du kan få ut av en tur til Habana, så må jeg bare si lykke til videre. Trening gjør mester..

Mvh
Kris Blaze
Vegard E.

genial miljøskildring! Tonene passer svært godt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu