Foolish Fish
Bildet er fra starten av danseforestillingen 'Foolish Fish' i Trondheim. Bildet er tatt av Sondre Jacobsen.
Utstyr
  • Canon T90
  • HD 50
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger365
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_6644} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Johannes B.

bra
Johannes B.

god komposisjon. men savner litt mer avstand på mannen og spotten. men det gode med bilde er at det er et bra motiv. liker bevegelsen,anatomien.
Paal A.

Ok, men får en følelse av at det er danseren og lysmannen som står for den største prestasjonen.
Håkon F.

Sant nok Paal, vi bare tok med kamera.

JohsW: 'savner avstand', utdyp litt er du snill.
Tor-Erling T. R.

Så hvis vi tar et utrolig godt bilde av en fotballspiller så kan vi si: ''Vel, det var vel fotballspilleren som gjorde jobben''? Neppe. Godt parert, Håkon. Bildet er morsomt og bra det! Nesten litt synd at vi ser taket. Det skulle kanskje ha vært svart? Det samme med den lyse stripen nederst i bildet.
Håvard R.

Hæ? Danseren og lysmannen? Det har vel ikke noe med saken å gjøre. Et godt bilde er et godt bilde uansett hvem som har bidratt. Leste en kommentar av et bilde fra Vigelandsparken der det ble kommentert at ''jammen, det er jo Vigeland som har laga motivet''! Hæ?
Et herlig bilde synest nå jeg.
Paal A.

Spennende lys og skygge, laget av lysmannen.
Danseren er koregrafert.
Fotografen har registrert det hele på en grei måte. Men det spennende i bildet har andre bidratt med.
Rippel: Avfotografering av Vigelands verk er brudd på loven om opphavsrett, Nettopp fordi vigeland har laga motivet (og et dårlig eksempel til dette bildet da..)
Paal A.

Det siste ble feil.
Det er brudd på loven om opphavsrett å publisere et bilde av Vigelands verk (feks fra Vigelansparken). Rettighetshaverene kan komme til å sende en saftig regning. Noe de også gjør hvis en avis bruker feks. et bilde av sinnataggen som illustrasjon til en sak som ikke handler om Vigeland. Et lite tips til eierene av denne siden.

Dette hadde lite med dette bildet å gjøre, men men...
Johannes B.

For å uttdype meg H.F, Jeg mener at det å skape avstand mellom spotten og danseren ville ha gitt bilde et større uttrykks potensial.(Hvis du forstår) Bilde vil fortellt mer og skapt rom og spennende linjer, KANSJE. Men for å si det slik på dette bilde, så ville det jo ikke nyttet og flytte på seg for å ta bilde for da ville en jo ha fått en annen vinkel på danseren, som nå iogforseg er UNiK. men jeg mener at disse hoved elementene i bilde kansje kunne ha gitt bilde et større tolknings potensiale ved å plassere to slike spennende kontrast positiv/negativ former. håper du forstod. Men som sagt jeg liker dette bilde meget godt, for det er et godt motiv...
Avsluttet .

Jeg synes bildet er utroolig bra! Det må du hilse fotografen å si :)!
Avsluttet .

Flot !


Mange flotte fotohilsner :
http://www.rene.asmussen.as
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu