Svalbardrype
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_652883} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Morten P.
+1
Selv om jeg vet svalbardrypene ikke er de vanskeligste fotoobjektene er dette et imponerende bilde. Flott skarphet og herlige farger. At du har fanget rypa "i steget" skaper liv i bildet.
Morten P.

Selv om jeg vet svalbardrypene ikke er de vanskeligste fotoobjektene er dette et imponerende bilde. Flott skarphet og herlige farger. At du har fanget rypa "i steget" skaper liv i bildet.
Terje S.

Takk for at du tok deg tid til å skive noen ord om bilde. Det er engang for alle bekreftet at foto.no er en synkende skute. Ingen tvil at det er sosiale medier som facebook o.l som har tatt over. Jeg syntes det er synd for foto.no var en bra side jeg kikket innom. Nå er jeg bare sporadisk innom slik de fleste andre også er .
Avsluttet .
+1
Tror ikke Facebook o.l har all skylda for at mange ikke legger inn/kommenterer bilder her lenger, BG har blitt en mer og mer "koseklubb" for noen få/engre krets hvor etter min mening bildekvalitet ikke lenger spiller noen rolle...dog viser jo du, som her, at "ingen regel uten unntak"...et Syltebilde av meget høy kvalitet.

mvh Ulv

Solvår B.

Et nydelig bilde av rypa i artig positur. Her gjør lyset susen.

Terje og Ulv - kan ikke dere være med på å heve nivået på bilder og kommentarer!? Jeg er veldig glad for at jeg ble med på dotten for noen år siden. Jeg lærte mye av mange gode fotografer, og savner den aktiviteten som var.
: ) Solvår
Terje M.

Flott bilde av Svalbardrype i flott lys, likte godt posituren på rypa.

Mvh
TerjeM
Svein R J.

Nydelig bilde av rypa Terje synes lyset hever bildet mange hakk her,ellers er jo dette kvalitet som en forventer av en proff fotograf

Mvh Svein
Per G.

Nydelig der den retter ut vingen for å finne igjen balansen. Lyset fremhever dette på en flott måte. Som du sier Terje, også jeg har gått litt i FB fella, men en får vel skjerpe seg og legge ut fortsatt på dotten. God oppfordring det.
Mvh
Per
Jostein S.

Hei
Et flott bilde vil ge si
Likte spesiellt posituren der den kommer labbende!
Jostein
Trond T.

Hei
Et flott bilde av svalbardrypa, som poserer for fotografen :-). Skarpt og fint lys med en flott dus bakgrund.
mvh trond
Hans-Jørgen H.

Artig bilde av den høyrevridde Svalbardrypa.(sett ut fra rypas ståsted...)
Har sine bastante meninger denna gammeln her...
Ser poenget i dine betraktninger om foto.no kontra sosiale medier Terje. Var noe helt annet for noen år tilbake det vitner jo innlagte bilder og kommentarer sitt tydelige språk om. Tja...hva gjør vi med den problematikken...?
Tyrin.
Terje S.

Det jeg vil til livs Hans Jørgen er kosekommentarkulturen som sprer seg som en farsott. Verden står stille og vil stagnere om en ikke får konstruktiv kritikk. Slik det er idag med sosiale medier så overøses vi med likes og vi går bare rundt i en lykkerus.
Ann Kristin S.
+1
Flott fotomodell. Skarpt men likevel action. Godt lys og farger. Et godt bilde å se på. Når det gjelder Dotten vs facebook, så er jeg en av de ivrige på dotten som har falt fra. Det er så avslappende å slenge rundt seg med LIKER. Veldig synd for hva lærer en av det - og jeg er ikke sikker på at jeg så nøye med å se på facebookbildene heller før jeg liker dem med pekefingeren. Var en diskusjon på ei fotoside på facebook i går om folk ville ha kritikk eller ikke. De langt fleste ville ha det som en koseklubb. Vi bør kanskje få oppsving på foto.no, gi konstruktive kritikker som folk kan lære noe av - og la facebook være en klubb for kos og liker.
Esben R.
+1
Skarpt og fint bilde av rypa. Likte veldig godt lyset som skinner i vingen og myggen/knotten som små lysende prikker. Fin dus bakgrunn og flott med det lave standpunktet. Artig at du har fått bilde i det den har den ene foten opp fra bakken. Godt bilde etter min mening.
Forøvrig synes jeg diskusjonen er flott.Personlig er jeg ihuga motstander av Facebook (er ikke der sjøl) og "likes" og smilefjes. Er ikke blandt de ivrigste bildekritikerne, men prøver meg fram. Setter sjøl stor pris på gode og ærlige tilbakemeldinger. Har fått noen det siste året og lært veldig mye av det. Det gjør også meg i stand til å gi bedre og konstruktive meldinger på bilder.
mvh Esben Reiersen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu