Tre brølebilder
Med fare for å kjede vannet av titterne legger jeg ut ytterligere 3 bilder fra forsøket på å få brølebilder sist helg - samme bukk som på forrige serie jeg la ut for et par dager siden. Bildene er tatt tidlig lørdag morgen, ved utkanten av en gammel gjengrodd kulturmark, hvor denne 8 takkeren viste seg morra og kveld.

Det er først og fremst en rå opplevelse å sitte så tett på en bukk som brøler. Jeg hørte denne bukken mer eller mindre sammenhengende i nær tre timer, hvorav han viste seg foran kamuflasjen i tre korte perioder.
Som "førstegangsjeger" på brølebukkjakt er jeg godt fornøyd med uttellingen, selv om målet neste gang må bli å finne brøleplassen til en større bukk.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-10-25 14:38:53
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-10-25 14:39:54
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_649896} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Magnar L.

Gratulerer med enda tre fenomenale bilder av brølbukken. Som "førstegangsjeger" har du all grunn til å være fornøyd med dette!
Dette er bilder som de fleste naturfotografer bare kan drømme om. Versjon #3 blir favoritten min.
Magnar
Dag Tore ..

Hei! Dette er meget stort!Mulig noe av det beste hjortebilder som er vis her på "dotten" i år! Denne kvaliteten,miljøet bukken og motivet,er mulig naturfotografens drøm! Endelig lykkes du! Er helt enig med Mange;Likte verson tre meget godt!Men de andre bildene holder også en meget fin kvalitet! Her er det bare ros til deg for dyktig jobbing! Jeg nyter hjortebildene på storskjerm; Meget dramatiske og vakkert! God fotohelg;) DAG
Frode L.

Hei.

Må si du har lykkes veldig bra, det er noen skikkelige godbiter du har servert og disse tre her er intet unntak.
Støtter meg til rosen til Dag.

Frode.
Rolf S.

Den blir nok for liten denne, he.he. ;-)
Hvis du får denne i de flotte miljøene du har vist tidligere så blir det knall.
Det er alltid spennende og ofte tidkrevende og komme i nærkontakt med brølebukkene.
Teknisk er det igjen på topp, er det 200-400 som er brukt?
Vil nok tro at dette ikke er sjefen i området?
Helsing Rolf
Bernt Ø.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger. Rolf, dette er definitivt ikke sjefen i området. Det er to bukker til innenfor noen få hundre meter som virker både større og mer kraftfulle. Den ene har jeg hatt et glimt av, en 12 ender. 200-400 som er brukt, på maks uttrekk i disse. Jeg har også varianter med mer miljø tatt på 200-320 mm. Mvh, Bernt
Avsluttet .

Eia var vi der! Versjon 3 er bare rå! Pluss for det herlige ruskeværet. Pluss også for at du virker til å være din egen "stifinner" som gjennomfører egne prosjekter på en framifra måte fra egne kamuflasjer, uten å ty til snarveier.

SES
Jarle S.

Her har du 3 blinkskudd av kronhjorten i høstskogen.Ikke mye å utsette på dette,her er det både miljø,teknisk god utførelse og god formidlingsevne.Hører ofte disse prektige dyrene når de går oppe i liene og brøler her jeg bor,og når jeg ser disse bildene dine,får jeg også et innblikk i hvorden det ser ut.Takk for titten.

Mvh
Jarle
Odd Chr. K.

Ser at noen bryter ut i brøllatter over størrelsen på bukken - vel, vel - da kan vel en stakkars Østfolding bare slette hele rådyrarkivet sitt...
Hakke peiling på hjort, men syns likevel at jegeren kan gå med løftet hode etter fangsten.
Odd C.
Thore R.

Tre storslagne bilder av hjorten. Liker alle tre. Dette må jo være full klaff på første forsøk.
Kjell Ivar Ø.

Veldig bra :)
Kjell Ivar
Vidar A.

Mange slike bilder om dagen, men her gjorde stillingen på halen halve bildet. Ser ut som han er klar for å dumpe en ladning, og uttrykker seg deretter :) Ellers PERFEKT!

Mvh Vidar Aas :)
André S.

Herlige bilder Bernt.Det er som om jeg kjenner lukten gjennom skjermen.Den er jo tapper der den står med knekt issetagg og splittet venstre øre etter møte med sjefen:)
mvh Andre
Hans-Jørgen H.

Uten tvil treern som blir favoritten her med sitt regnvær og mer spesielle og ville positur selv om det er litt mattere og en aning mindre skarpt enn de to andre.
Flott serie som nok krevde en del jobb og tålmodighet.
Tipper brøøøølaaa sitter i trommehinnene ende Bernt!
Tyrin.
Asle B.

Et herlig knippe med brølere du serverer her. Teknisk topp alle sammen, holder likevel en knapp på V3 pga vinkel og regn. Knallserie!

Mvh
Asle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu