Reprise
Da jeg viste denne karen for litt siden, satt han i en grønn eng like ved siden av fossen. Jeg har falt for fristelsen til å flytte litt på ham og sette han inn i et bilde av selve fossen. Om det virker naturlig, greier jeg ikke å bedømme selv. Magikerne kaller det illusjon, i foto heter det manipulasjon.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D800
  • Nikkor 28 - 300
  • Brennvidde150mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger105
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_640774} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Trygve B.

Artig med slike eksperimenter. Gøy er det også. For meg var dette bare fascinerende. En mann som sitter og mediterer med mektige naturkrefter i bakgrunnen gjør seg bra her. Naturens storhet gir virkelig grunnlag for stille ettertanke. Dette falt i min smak. Mvh Trygve
Kirsten H.

Jeg synes dette var vellykket! Fossen er veldig fint eksponert.
Mvh Kirsten
Bernt Ø.

Dette ble en svært så naturlig utseende manipulasjon - jeg ville ikke sett det uten at du hadde sett det. Et vakkert og velkomponert bilde man kan lese mye inn i.

Mvh,
Bernt
Rune J.

Manipulasjon er et forferdelig ord. Det er et så negativt ladet ord. Det du har gjort er en kreasjon. Selv om du har kalt det reprise så føler jeg "Meditasjon" som en mer riktig tittel. At man bruker objekter om igjen i flere situasjoner ser jeg på som kreativ tankegang under arbeid. Videreutvikling av et konsept.
Innsettingen fungerer veldig bra. Skulle man dra det til det ekstremt pirkete, er kanskje overgangen i fra nakken og opp noe hard. Resten blendes fint inn i sammenhengen. Bildet er veldig flott og severdig. :-)

Rune
Jostein S.

Hei
FANTASTISK
For en stemning du har tryllet frem i dette bildet
Effekten av vannet som fyker har du fått godt frem
Naturlig må det være siden ieg ikke la merke til det før jeg leste teksten
Eneste er at han ikke har noe av vanndunsten på klærne
Komposisjoner er helt rå, Jan
Jostein
Roar K.
+1
Fossen tar mye oppmerksomhet så derfor er det fristende å foreslå et toppkutt på 6-8 cm for å flytte betrakters blikk ned mot personen hvis det er så at det skal være bildets blikkfang.
Jeg ser at buksa er noe mørkere akkurat i overgangen mot grønn mose. Kanskje var den slik, kanskje er det gjort med vilje for å skjule eventuelle unaturlig overgang. Uansett en smart løsning for å få det til å se ut som han satt der i utgangspunktet da bildet ble eksponert.

Roar
Svein R J.

Hadde jeg ikke visst det hadde jeg trodd att han satt der og mediterte i storslåtte omgivelser.Enig i att dette er ett krativt bilde en god manipulasjon av mannen i fossen meget bra

Mvh Svein
Morten E.

En veldig bra flytting av mannen som mediterer, perfekt plassert på steinen. Lysvinkelen har du også vært heldig/dyktig med. Solid komposisjon.

Flott arbeid:)

Morten.
Elisabeth B.

Dette funker ...flott bilde,og god manipulering...perfekt plassert mot det lyse i fossen..størrelsen virker naturlig også..liker valg av format....meditasonsreklame! Skulle jeg ønske noe anderledes måtte det være at steinen han sitter på kommer litt tydligere fram mot steinene bak. Liker!!
Mvh
Elisabeth
Terje J.

Manupulasjon eller ikke, for meg er det bildet som er viktig. Meget bra her! Et lite kutt i toppen? Mvh Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu