Rødreven på tokt i rådyriket.
Denne rødreven lusker rundt,har registrert den lenge nå i rådyrterrenget der på det ene stedet jeg ferdes som jeg kaller engen våtmark.Får inderlig håpe den ikke har greid alle kalvene,begynner og bli litt engsterlig nå,har ikke registrert en kalv til nå.Har sett to rågeter beite uten kalv som gjør meg litt guffen for hope jeg tar feil
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-06-23 22:11:04
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-06-23 22:17:16
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2013-06-23 22:20:32
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2013-06-23 22:29:14
    Versjon #5
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger62
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_638618} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Frode L.

Hei.

En god serie av mikkel, denne er sabla flink til og finne rådyrkillingene, enig med deg at han får nøye seg med godbiten i v5.

Likte godt originalen, ville prøvd og lysne litt i ansiktet på'n, er litt mørkt der nå.

Fine farger i fint frodig miljø.

Frode.
Svein R J.

En herlig serie av mikkel Bjørn ,likte alle sammen og er enig i din egen vurdering la han ta harepus he he

Mvh Svein
May-Brith O.

Enig med de andre ja, en god serie av reven. V5? - den enes brød... vel, er jo sånn det er, men V5 syns jeg ble spesielt. På vakt-positur eller redd? Fin lys og skyggeeffekt, godt utsnitt.
Bjørn Åge O.

Hei dere tusen takk for komentarene Frode Svein Raymond og May Brith. Frode i orginale så synes ikke øye i det heletatt så jag har lysnet det maks vil jeg tro har prøvd en del variasjoner der det kom for mye støy frem så dette vil jeg tro ble det beste resultatet etter det programme jeg sitter med. May Brith,disse bilder er uavhengig av verandre,bilde er tatt på en annen dag morgen,der haren er skeptisk til fotografen hjorde meg til kjenne med vilje,den var på vei til meg med ville stoppen i solgløtten for nærmere meg et dårligere lys.så igjen mange takk for komentarene dere gir til mine bilder.
Bernt Ø.

Artig og tett på reven. Av revebildene faller v2 best i smak; du ha mer lys inn på ansiktet og tunga er ute. V5 er for meg det beste bildet, med strølys inn på feltharen i et bilde rikt på kontraster. Flott serie.

Mvh,
Bernt
Dag Tore ..

På ny en vakker bildeserie fra en dyktig kamerajeger!!Hadde ønsket mindre kontraser på noen av revebildene? Skulle jeg velge det beste resultatete her,så må det bil bilde av "harepus" og orginalen;) Meget dyktig jobbet,med topp dyrebilder i vakkert miljø. STÅ PÅ;) BJØRN ÅGE MVH DAG
Roar K.

Sleiker seg rundt munnen i V2 og har kanskje fått teften av hare?
God skarphet på både rev og hare. Reven kunne kanskje vært litt forsiktig opplyst i mørke partier i ansiktet og hentet ut lit konturer der også. Men det er kanskje å anse som pirk?

Roar
Sissel Elisabeth H.

Flotte og naturlige bilder av mikkel smygende blant busk og kratt. Kom på reven og kråka i v2 der den slikker seg rundt munnen. En fin serie. Fint lys som treffer haren i vakre fargerike omgivelser.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Bjørn Åge O.

Takker og bukker for de flotte komentarne dere har gitt til Rødreven på tokt.
Berit A.

Flotte bilder av denne luringen. V2 med tunga ute er flott, men litt skummelt også. Håper den ikke finner noen kalver. :)
Harebildet er også knallbra. ;)
Bjørn Åge O.

Mange takk Berit for den fine komentaren.
Mvh Bjørn.Å.O
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu