" Nøtte liten på besøk ved min post "
Vill bare presisere att disse bilder er ikke tatt på foringsplass,men i skogen der det som sakt er en del grener som alltid er i veien,men når det er nemt så synes jeg nøtte ser onklig bollete ut,lurer på om ikke det er så lenge til de små dukker opp.her sitter hunn og spiser granskudd så det jomer etter,var lenge ved min plass.Det ble mange granstilker under treet i løpet av dagen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-05-12 09:43:49
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-05-12 09:51:59
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger63
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_634381} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Harald N.

Fin serie av ekornet i treet. held ein knapp på v3.

Mvh Harald
Odd Chr. K.

Ser på bildene dine at du er mye på tur og fanger dyr og fugler i sitt rette element. Mange kvalitetsbilder blir tatt på foringsplasser - og på enkelte arter er nok foring helt nødvendig for å få nærbilder, men jeg støtter din iver i å få til noe "ute i det fri". Tilfredsstillelsen er etter min mening større hvis man lykkes "på tur".
Grei serie av ekornet dette og pluss for "skauen".
Odd C.
Bjørn Åge O.

Bukker og takker for komentarene dere gir Harald og Odd C.Jeg strever ikke,bare nyter mine turer,som jeg alltid har gjort siden barnsben av,der kamera har blitt min inntresse,der kvaliteten på bildene øker på og gjøre det mest riktig,på lyset i forholdene til eksponeringer en skal velge.Jeg er ingen proff,men en naturfotograf der miljøet spiller en vesentlig rolle i motivene der grene og trær hører med,men de gangene jeg lykkes med renere hovedmotiver der ingen grener trær fortyrres så takker jeg for det også. Så igjen takk komentarene dere gir til mine sitasjonsbilder i naturen.
Dag Tore ..

Meget fin ekornserie du viser her!Også god tekst fra en "skogsvandrer" Ønsker deg lykke til med mye og dyktige fugle og dyrebilder fra naturen;) Stå på;) Dag
Bjørnar P.

Greinene forstyrrer, som du selv sier. Samtidig ser jeg at det hadde vært fullt mulig å fjerne dem fra bildet uten synlige spor. Siden du ikke har gjort det, antar jeg du enten har prinsipielle betenkeligheter mot å gjøre slikt under etterbehandlinga eller at du ikke har det nødvendige utstyr eller de nødvendige kunnskaper for å gjøre det?
Uten disse greinene hadde bildet løftet seg mange hakk. og det flotte uttrykket på ekornet og lyset hadde fått all den oppmerksomhet de fortjener.
Bjørn Åge O.

Mange mange tusen takk Dag og Bjørnar for flotte komentarer.Ja Bjørnar du må gjerne få bilde i RAW.Eller ta det inn i din bildebehandling, så en kunne se dine kunskaper og dyktighet som du selv nevner.så skall jeg se på bilde etter din behandling på min 52" tv skærm og se om jeg kan se noen spor etter kloningen din.
Alf B.

Flott serie av ekornet i grantreet, holder en knapp på v3 her

Alf
Bjørn Åge O.

Mange tisen takk Alf..
Roar K.

Herlig serie du presenterer her.
Lys, skarphet, detaljer og farger er det intet å si på. Tar hele serien uten unntak.

Roar
Svein R J.

En flott serie av Ekornet dette Bjørn og synes selv att det ikke er nødvendig og klone bort noe her.Skal du først klone vekk noe må det forstyrre bildet kraftig og det kan jeg ikke se att det gjør på noen av versjonene her godt jobbet


Mvh Svein
Bjørn Åge O.

Mange tusen takk for de gode komentarene,Roar og Svein.,,Så for dere ha en riktig god 17mai på dere alle,,
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu