Kom røyene mine
Røyene har glimret med sitt fravær på leiken et sted i trøndelag. Natt til i går slo to røyer seg inn i furuene, så nå er det like før. Gleder meg stort til 1.maimorran, da er vi på plass forhåpentlig sammen både tiurer og røyer. Håper også på bedre tiurbilder, men i påvente av det legger jeg ut noen her.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-04-29 11:22:45
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-04-29 11:23:52
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Canon 1 DX
  • Canon EF 500mm 4,0 L IS USM
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • AnnetKamuflasje, stativ, snorutløser.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger138
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_632988} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Trond W.

Veldig pent av tiuren. Liker miksen mellom den hvite snøen og det grønne i bakgrunnen.

Trond
Odd Chr. K.

Staselig kar. Er det Dx utløser-bråk som får tiur'n til å klappe sammen litt i v2? Faktisk en støyfaktor som får fugl og vilt til å reagere - synd når huset ellers er utmerket... Uansett, vakker serie av gubben - røyene kommer nok til den smukke snart...:)
Odd C.
Per G.

Godt poeng Odd Chr. DX¨n er nydelig, men kunne definitivt ha vært stillere. Nesten ikke forskjell på silent mode og vanlig! Da får vi pakke inn huset i en genser eller lage en kreativ løsning ala vår felles venn BAB. Takk for oppmuntringen om røyene, nå blir det fres i trønderleiken skal du se.
Mvh
Per
jarl kjetil j.

Fin serie av en flott kar. Skal selv ut natt til første, gleder meg, alltid like spennende om man treffer med plassering og aktivitet på leiken.

jkj
Duy P.

Meget flotte bilder av denne fyren Per.
Vanskelig å velge versjon her, men tror org og v3 får like poengsum hos meg.
Vær klar når røyene kommer :)

Duy

Bjørn Aksel B.

Fine bilder Per. Henger meg på Oddemann sin tråd om lyd. Det er den eneste virkelige svakheten på kamerahuset etter hva jeg har funnet ut. Typisk hals og positur på V3 når det er et elller annet han ikke er helt fornøyd med, men likevel ikke skremt. Har opplevd mange ganger at de har valgt "andre sida på kulen" etter slik "hals" Det sikre fremfor det usikre liksom. Uansett ønsker jeg dere fullklaff 1. Mai natta og morgen.
mvh
Bjørn A
Robert F.

Jeg syntes at alle bildene er like fine.
Masse bra detaljer og flotte farger,
Henrik S.

En bra serie med fine bilder av tiuren!

Mvh Henrik
Kjell Ivar Ø.

Kjempeflott av den staselige karen, en knapp
på orginalen.
Kjell Ivar
Avsluttet .

v2 ble best i mine øyne. Flotte bilder.
Bernt Ø.

Kjemperesultater dette Per. Flotte, duse bakgrunner fremhever fuglen. Det blir enda mer fart til onsdag, når du ligger midt i parringshaugen;-)!

Mvh,
Bernt
Svein R J.

Tre nydelig versjoner av tiuren dette der jeg går for v3

Mvh Svein
Arne K M.

Flott serie. Held ein liten knapp på v3.

Arne
Bjørn Åge O.

Flottanes bilder der jeg går får v3 der jeg liker posituren med vinlklingen best.,,KNALL
Asle B.

Staselig kar du har foreviget her! Ikke mye å si på den tekniske kvaliteten. Skjønner at det blir rene fotomassakeren på leikene rundtomkring 1 mai:) Lykke til med damene!

Mvh
Asle
Lillian Utstrand G.

Nydelige tiurbilder og orrebilder på dotten for tiden ja! Det ene bildet flottere enn det andre! Her har du virkelig fått til noen praktbilder, Per! Men jeg tror du skal overlate produksjon av neste generasjon til denne karen ja, så får Odd Christian heller bli litt skuffet! :-D
Mvh Lillian
Magnar L.

Nydelige tiurbilder alle sammen, men kanskje en knapp på originalen.
Litt dumt at DX huset lager litt mye bråk nå det ellers er knallsupert på alle andre måter. Når det er sagt så trenger det ikke å være kameraet sin skyld at tiuren senker halen i versjon 2. Har selv opplevd mange ganger at tiuren stopper opp under spillet og lytter uten noen påviselig grunn.

Mvh
Magnar
Per G.

Mange takk for hyggelige tilbakemeldinger. Magnar, jeg kan bekrefte det du sier da jeg har opplevd dette uten å ta bilder også. Lillian du har så rett, tror vi overlater roret til tiurene ja.
Mvh
Per
Tor Inge O.

Flott serie utn at jeg har noe å tilføye. Synd med lyden på DX'n så da er det vel bare å konvertere til Nikon !!!
Tor Inge
Per G.

Tor Inge, tror nok det blir investert i en genser til å ha rundt huset de få gangene det er behov i stedet for å gå tilbake til Nikon!!! Håper du skjønner at jeg tuller, utstyret være seg Nikon, Canon eller andre er vel ikke avgjørende, og det var vel akurat det du mente også.
Mvh
Per
Svein Ove L.

Flott serie fra leiken.
Nei skal en skifte merke etter lydene så blir det ganske så dyrt etterhvert. Men genser fungerer utmerket og myyyye billigere..:)
Øistein W.

Vakker serie i flott senvinter miljø
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu