Tiurkavalkade...
En av fordelene ved å være egen arbeidsgiver er at man kun trenger å spørre en person om å få lov til å gå på tiurleik midt i uka. Nemlig kona.

Og kona gav klarsignal.

I går morges var det perfekte forhold, med fire tiurer som spilte i fotoavstand fra skjulet. I dag tidlig, når Per "Bad Luck" Gätzschmann var med, så vi kun to - spillet ble tatt av vindkulene.

Originalen er sjefstiuren - til tross for at han ikke er størst, banker han de andre. I tillegg til disse 4 er det minst 4 voksne tiurer til å leiken.
I kategorien dokumentasjon, men artig at de er tatt fra samme skjul av 4 ulike tiurer over en periode på et par-tre timer...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • bilde nr. 693125." src="https://static.foto.no/linkeddata/bildekritikk/images/newimages/930000-930999/930157_thumbnail_F6B7137C-E36C-11E3-A1A2-E6102EC9B30E.jpg" alt="Lagt inn: 2013-04-24 12:59:28" onClick="loadRemotely('https://static.foto.no/linkeddata/bildekritikk/images/newimages/930000-930999/930157_large_F6A987C0-E36C-11E3-A1A2-E6102EC9B30E.jpg');return false;">
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-04-24 13:00:10
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2013-04-24 13:00:35
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2013-04-24 13:33:25
    Versjon #5
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger196
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_632419} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Odd Chr. K.

Det var da voldsomt. Ved første øyekast på originalen trodde jeg det var et stunt - at du hadde tatt med deg "peis"-tiuren ut for en fotoseanse, men jaggu virker de "spill" levende... muligens litt vrient lys for å få korrekt farge på snøen på enkelte, men du verden for et knippe du har samlet her. Synes godt du kan ta med deg Per i framtiden også, bare han ikke halverer stammen for hver tur...
Odd C.
Duy P.

Ja voldsomt du når andre har ikke festet 1 en gang :)
Jeg faller mest for sist sanger jeg. Tre andre versjoner er flotte de og. Trodde at sjefen over sin egen sjef. Jada det er grei med konasjef over seg :)

:) duy
Bernt Ø.

Hehe - jeg har en utstoppa tiur på hytta - men selv preparantmester Gätzschmann er ikke så flink som dette. Lagt ut en v5 som viser mer av omgivelsene.

Mvh,
Bernt
Solvår B.

Her er jeg tydeligvis ikke en av gutta når det gjelder kommentarer, MEN jeg liker V1! :)))
: ) Solvår
Petter Jan A.

Flott serie av Tiuren.Bra bilder selv om det regner og blåser i Trøndelag.
Bernt Ø.

Takk Solvår for at ikke du også mobber meg:-).

Mvh,
Bernt
Solvår B.

Hva er vel livet uten et smil?
: ) Solvår
Henrik S.

En virkelig flott serie av tiuren du viser her. Ja stubben til sjeftiuren var jo neste for god til å være sann, men jammen er det ikke riktig:-) V4 og V5 blir mine favoritter!

Mvh Henrik
Dag Tore ..

Hei Bernt! Du verden for en "prakt"serie du viser denne gangen!Er meget innportnert hva du klarer i ruskværet.Ikke så lett å velge det beste resultatet!Her er kvalitet og fotodyktighet hele veien.Etter nøye vurdering,må det bli verson 3 og 4. God fokus på tiuren og miljøet.Teknisk meget bra i fint lys! Gratulerer!Denne gangen ble det en meget god fotoserie fra tiurleiken,likte alle bildene,bra jobbet;) Dag Tore Silseth
Kjell Ivar Ø.

Flott serie dette hvor V5 og V2 er mine utvalgte.
Kjell Ivar
Per G.

Takk for oppmuntringen Odd Chr. Nå har jeg det skriftlig at jeg blir med på neste tur. Ellers hadde vi jo tur som fikk en spillende tiur hver i kraftige vindkast! Normalt er de jo veldig forsiktige under slike forhold. Værmeldingen er ikke alverdens, men vi "står han vel av" og prøver igjen. For min del blir valget 2 og 4. Snart kommer røyene og da er gutta i kamoene igjen. Takk for hyggelig tur i storslått natur.
Mvh
Per
Tor Inge O.

Flott serie og skikkelig misunnelig. Vet ikke om noen spillplass for tiur men håper og komme meg ut på orreleik.
mvh
Tor Inge
Øistein W.

Flott serie, likte spesielt godt v5 i sitt miljø, godt jobbet
Svein Ove L.

Herlig serie der alle har sin sjarm og uttrykk.
Godt fanget på brikka...
Frode L.

Hei.

En flott serie av den staslige tiur'n, v4 og 5.

Frode.
Bjørn Åge O.

Hei
Her faller jeg ned på Orginale og v4 Nyderlige bilder.
Magnar L.

Flott serie av tiurleiken du har fått på brikka her. Snakk om å posere for fotografen. V5 blir favoritten min.
Godt at det er noen plasser tiuren fortsatt holder stand.

Mvh
Magnar
Hans-Jørgen H.

Flott tiurserie Bernt!
Moro å se!
Ikke så dum hu der kjæringa di gitt....
Hans-Jørgen.
Avsluttet .


Greie bilder av tiuren. Ellers er du litt slem med din venn. Var flere ganger sammen med Per på tiurleik i Trøndelagen for noen tiår siden, og det var ingen ulykke - tvert om. Mange flotte tiurer der. Men tidene kan ha forandret seg? Regner med dette bare er begynnelsen, og at vi senere ser bilder av tiur som virkelig bærer Bernt stempelet over seg?! :-)
Bernt Ø.

Takk for flotte tilbakemeldinger. Stein Erik; jeg håper jeg kan legge ut noe som er mer spenstig fotomessig de nærmeste dagene, ja;-)!

Mvh,
Bernt
Asle B.

Knallfin serie du serverer her! Ser at våren ikke har kommet like langt i Trøndelag som her i Syden:) Må være en særdeles kompakt leik når du har 4 tiurer på skuddhold fra en kammo?! Regner med vi får se mer fra denne plassen fremover?:)

Mvh
Asle
Asle B.

Knallfin serie du serverer her! Ser at våren ikke har kommet like langt i Trøndelag som her i Syden:) Må være en særdeles kompakt leik når du har 4 tiurer på skuddhold fra en kammo?! Regner med vi får se mer fra denne plassen fremover?:)

Mvh
Asle
Johannes J.

Veldig flott serie, Bent! Versjon 4 syns jeg er fint fanget! Håper dere får noen "damer" in på podiet også etter hvert...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu