Rødrev
Jeg er på jobbreise denne og neste uke og får a) ikke vært med familien og b) ikke tatt bilder. For en kar som har blitt for lat og gammel til å orke å gå ut av hotellrommet en lørdags kveld blir det derfor arkivtitting og søken etter motivasjon.

Denne reven var en av flere rever som besøkte orreleiken min i fjor. Jeg har lagt ut noen bilder av denne karen og artsfrender på leiken før, blant annet bilde nr. 649044, som også scorte gull i Villmarksliv sin fotokonkurranse i fjor. Ganske ubluferdig sitter den og gjør sitt fornødne i v2 mens den kikker i retning klikkene.

Fra inspeksjonstur for et par helger siden ser jeg at den eller dens artsfrender patruljerer orremyra i år også, så vi får se om det blir noen bedre treff til senvinteren og våren...
Neida, dette er ren dokumentasjon. Men det går jo an å tenke seg hvordan det kan bli med andre vinkler og plassering av kamuflasjen;-).
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-03-02 14:45:33
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger140
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_626741} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Nils Christian S.

To suverene bilder av Mikkel dette ! Likte begge versjoner veldig godt. Knallfin gjengivelse av reven - detaljert som bare det. Veldig BRA!
Mvh
Nils Christian
Avsluttet .

flott
Kjell Ivar Ø.

Voksen Rødrev i vinterskogen har jeg til gode å få bilder av. Kjempeflott dokumentasjon, et potensiale for videre bilder vis den dukker opp på leiken igjen da.
Kjell Ivar
Harald N.

To flotte bilete av den fine reven.

Mvh Harald
Svein R J.

Nydelig av rødreven denne ser jeg kun i skumringa når jeg kjører lastebil

Mvh Svein
Bernt Ø.

Takk for raske og hyggelige tilbakemeldinger. Svein Raymond, dette er også tatt i demringa, 20 over 4 på morran i slutten av april. Dette er litt av utfordringa - oftest når den kommer på leiken er det før det er fotolys...

Mvh,
Bernt
Alf B.

Flotte bilder av rødreven i fint miljø liker orginalen best her
Heidi W.

Flotte bilder av en vakker skapning - begge er jo veldig bra, men holder en knapp på "der den driter i fotografen" - blikkontakten blir så flott her :)
Per G.

God bonus for å holde seg våken, og ikke sovne som vi presterte i fjor Bernt! Miljøbilder av rødrev er alltid spennende og disse er intet unntak.
Mvh
Per
Odd Chr. K.

Flotte revestreker. Krydrer (og gjødsler) livet på myra dette. Ja.ja - om dere sovner på leik så er jo orrebuldringa en vakker vekkerklokke. Lykke til iår!
Odd C.
Dag Tore ..

Vinnerbilde i toppklassen,meget bra revemotiv på orremyra! Likte også det fine lyset og miljøet !Også god teknisk kvalitet;)DAG
Berit A.

To herlige og knallfine bilder av Mikkel. Flotte farger og super skarphet. Nydelig miljø rundt. :))
Bjørn Åge O.

Flott bilde av rødreven i et fint mijø der den kommer på myren,med en god skarphet og komposisjon
Lillian Utstrand G.

Lekkert av rødreven! V1 ble favoritten, en nydelig fargeklatt på hvit snø!
Mvh Lillian
Frode L.

Hei.

Bare en "dokumentasjon", ja ja, jeg synes det er et knallbilde av rødreven, flott eksponert med fin skarphet, flott miljø.

Frode.
Roar K.

Jeg synes det blei knallfint av hønsetjuven.
Fint komponert med god skarphet og knall farger.

Roar
Duy P.

Jeg har ikke god bilde av reven og har det som mål en vakker dag.
Ettersom du har noe kontroll på fyren, blir det kanskje gull i år også. Tenkt rev som tar orrhaner, blir da garantert gull. Ja, du er en iver fotograf som sover lite.

:) duy
Bernt Ø.

Takker!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu